בעיה בנושא של נפגעת בחדר מדרגות.

מ ה 2

New member

שבוע שעבר החתול שלנו שרט את עוזרת הבית של השכנה. החתול שנכנס ומוכנס דרך קבע גם לבית השכנה, נכנס אליה הביתה והעוזרת החדשה ניסתה להוציא אותו, בדיעבד מסתבר שהיא רדפה אחרי החתול המסכן עם מגב עד לחדר מדרגות. החתול שלא נותר לו לאן לברוח קפץ עליה ושרט אותה בירך. כתוצאה מיזהום השריטה היא מאושפזת כבר כמה ימים. אנו עוקבים אחרי שלומה דרך השכנה. השאלה האם יש לה איזושהי עילה לתבוע אותנו כבעלי החתול? אנחנו די בלחץ ונשמח לתגובה מהירה. כמו כן השכנה חושבת לפצות אותה על יום עבודה , אין לי התנגדות עקרונית להשתתף בפיצוי (בכל זאת היא איבדה פרנסה ולא נעים מבחינת האנושיות) השאלה אם זה לא חושף אותי מבחינה משפטית? תודה מה

שלום רב, לדעתי יש מקום לפיצוי העוזרת שיתחלק בינך לבין השכנה. אתם כבעלי החתול, שלמרות ניסיון הגנה עצמית גרם נזק,, והשכנה שלא ידעה את העוזרת כי מדובר בחתול מוכר וידידותי ואז העוזרת לא הייתה מנסה להבריח אותו. אני חושבת שאתם צריכים קודם לחכות שהיא תשתחרר מבי"ח כדי לאמוד את הנזק, ואז להציע לה פיצוי, וכמובן להחתים אותה שהיא לא תתבע אתכם ואם היא מאושפזת, אז אני חושבת שנחוץ פיצוי גדול יותר מיום אחד של אי העסקה, אבל זה לשיקולכם, וכדי שזה יסגר בצורה טובה מול העוזרת. בברכה

מ ה 2

New member
ומה עם הנזקים שלי?

הכנסתי אתמול את החתול המסכן להסגר בעירייה, כי מסתבר שהוא גם נשך אותה. היא רדפה אחריו עם מגב ושברה את המגב על החתול. ומי יפצה אותי על עלות ההסגר? היא תקפה אותו ואני צריך לפצות אותה?! מאד מתסכל.

לכטר

New member
אתה אחראי על בעל חיים שברשותך

ויש לך אחריות בנזיקין... עליך להודיע לחברת הביטוח שלך בהקדם. אם הגברת תפנה לעו"ד אחרי צאתה מהאשפוז, סביר שיכין תיק להגישת תביעה לבית משפט בעוד כשנה..

מ ה 2

New member
תפנה אותי לפסיקה.

אז אולי כדאי לי להגיש נגדה תלונה על התעללות בבעל חיים.

לכטר

New member
פסיקה - זה לאנשי מקצוע

לגבי תלונה - את יכולה להגיש תלונות... השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך - מה זה יעזור לך אם וכאשר תגיש תביעה בעד נזקי הגוף שנגרמו לה

למעלה