בעיה בסמסונג גלקסי

oriohe

New member
בעיה בסמסונג גלקסי

.אהלן. יש לי מכשיר של סמסונג אנדרויד(גלקסי). לאחרונה, נתקלתי בבעיה שלמרות שחברת הסלולר החליפה לי מכשיר, היא לא עוברת(אצלם טוענים שזאת לא בעיה מוכרת) כשאני מתחיל שיחה(מחייג לתא הקולי) המסך מגע מושתק. כתוצאה מכך אני לא יכול ללחוץ על המספרים ולהכנס להודעות(לקריאת ההודעה הקש 1...) חיפשתי בפורום העולמי של המכשיר ולא מצאתי שום איזכור. אם יש תשובה אשמח לקבל אותה תודה רבה ושבוע טוב

oriohe

New member
בעיה אחרת

עוד בעיה שאני חושב שיש קשר בינהן היא החיישן קרבה. הוא פשוט לא עובד והמסך נשאר דלוק בזמן שיחה

DToNAToR

New member
לצעוד חזרה לחברת הסלולר

במי מדובר? אם המכשיר קנוי מספק סלולרי (סלקום/אורנג'/פלאפון) הם מחויבים לספק את המכשיר עם תמיכה בעיברית. לגבי המסך בזמן שיחה - כן, אמור להיות חיישן מזהה קרבה שקיים בדיוק בשביל זה - מסך לא מגיב ליד האוזן ומשתחרר כשהוא לא. כשאתה ניגש אליהם לתקן את העיברית, תקן גם את זה.

oriohe

New member
כבר ניגשתי אל החברה(אורנג)

לא הבנתי מה הקשר לעברית..אין עם העברית שום בעיה. בקשר לבעיות האחרות..ניגשתי אל החברה כבר 3 פעמים. כל פעם החליפו את המכשיר או את הבורד וכל פעם הבעיה הסתדרה לתקופה ואחרי חודש בערך היא חזרה. קיבלתי מהחברה הצעה "לפנים משורת הדין" לשדרג את המכשיר לאייפון תמורת החזר כספי. במידה ואני לא אסתדר אני אעשה את זה אבל בכל זאת אני מעדיף את המכשיר הזה

yidan

New member
בעיה דיי מוכרת... אז ככה

זאת בטוח בעיה עם החיישן קרבה זאת בעיה דיי נפוצה שנוצרת עקב כניסה של אבק טלפון ואז האבק מסתיר את החיישן דבר ראשון יש תוכנה במרקט שבודקת את כל החיישנים בטלפון ואתה יכול להוריד אותה ולראות איך החיישן מגיב אני לא זוכר איך קוראים לה ואופציה שניה זה לנשוף ממש חזק לתוך המכשיר לרמקול שליד החיישן וזה הרבה פעמים פותר את הבעיה בהצלחה!

oriohe

New member
תודה רבה

הגיוני שזאת הבעיה כי היא הופיעה אחרי תקופה... במידה ונשיפה לא פותרת אותה והאפליקציה מזהה שיש שם אבק, מה עושים?

yidan

New member
שמח לעזור :)

נראה לי שבמקרה שזה לא עובד אז יש אפליקציה שמשאירה את המסך דולק גם שאתה בשיחה נראה לי...

למעלה