בעיה בעדכון אפליקציה

י_357

Member
שלום

לאחרונה התעוררה בעיה בעדכון של אפליקציה מסוימת ורק בה, במקום לבצע את העדכון באמצעות האינטרנט הסלולרי האפליקציה
מנסה להתעדכן באמצעות ה WIFI ומכיוון שאין לי WIFI ואני לא מפעיל אותו בסלולרי אז האפליקציה מנסה להתעדכן ללא הרף ואני חושש שזה
מעיק על הסוללה.
כאשר אני מבטל את העדכון של האפליקציה מתאפשר לי לבצע עדכון רגיל לכל שאר האפליקציות (שמופיעות לאחריה, היא תמיד בראש הרשימה)
אבל כעבור זמן לא רב האפליקציה מנסה שוב להתעדכן באמצעותה WIFI .
לא התקנתי דבר לאחרונה (מלבד עידכונים).

האפליקציה היא: GBOARD - GOOGLE KEYBOARD
המכשיר הוא: REDMI NOTE 7

יש פתרון חוץ מהסרה והתקנה מחדש של האפליקציה?

בתודה מראש
יצחק

נערך לאחרונה ב:

גק לוי

Active member
שלום

לאחרונה התעוררה בעיה בעדכון של אפליקציה מסוימת ורק בה, במקום לבצע את העדכון באמצעות האינטרנט הסלולרי האפליקציה
מנסה להתעדכן באמצעות ה WIFI ומכיוון שאין לי WIFI ואני לא מפעיל אותו בסלולרי אז האפליקציה מנסה להתעדכן ללא הרף ואני חושש שזה
מעיק על הסוללה.
כאשר אני מבטל את העדכון של האפליקציה מתאפשר לי לבצע עדכון רגיל לכל שאר האפליקציות (שמופיעות לאחריה, היא תמיד בראש הרשימה)
אבל כעבור זמן לא רב האפליקציה מנסה שוב להתעדכן באמצעותה WIFI .
לא התקנתי דבר לאחרונה (מלבד עידכונים).

האפליקציה היא: GBOARD - GOOGLE KEYBOARD
המכשיר הוא: REDMI NOTE 7

יש פתרון חוץ מהסרה והתקנה מחדש של האפליקציה?

בתודה מראש
יצחק
גוגל פליי >> להקיש שמאלה למעלה על העיגול >> הגדרות >> העדפות רשת >> העדפות של הורדות אפליקציה >> להגדיר באמצעות כל רשת.
גוגל פליי >> להקיש שמאלה למעלה על העיגול >> הגדרות >> העדפות רשת >> עדכון אוטומטי של אפליקציות >> להגדיר לא לעדכן אפליקציות אוטומטית.

אם זה לא מצליח להחליף אותו לגרסה העדכנית דרך APK שאז כל הנתונים נשמרים.
במקום להסיר ולהתקין מחדש דרך גוגל פליי שמאבדים את הנתונים.

נערך לאחרונה ב:

י_357

Member
אלו השינויים שעשיתי:
app download preference - over any network
auto update apps - don't auto update

כאשר בדקתי את האפליקציות לצורך עדכון (MANAGE APPS ַַ& DEVICES) היה ריבוע צהוב ליד העדכון של האפליקציה הבעיתית
ביטלתי אותו ועידכנתי את שאר האפליקציות (ללא בעיות) , עכשיו נותר רק להמתין ולראות אם הבעיה תחזור ואם GBOARD תתעדכן
בצורה רגילה.

אני עדיין לא יודע מדוע לפתע אפליקציה אחת החלה לפתע לנסות להתעדכן באמצעות WIFI.

תודה

גק לוי

Active member
אלו השינויים שעשיתי:
app download preference - over any network
auto update apps - don't auto update

כאשר בדקתי את האפליקציות לצורך עדכון (MANAGE APPS ַַ& DEVICES) היה ריבוע צהוב ליד העדכון של האפליקציה הבעיתית
ביטלתי אותו ועידכנתי את שאר האפליקציות (ללא בעיות) , עכשיו נותר רק להמתין ולראות אם הבעיה תחזור ואם GBOARD תתעדכן
בצורה רגילה.

אני עדיין לא יודע מדוע לפתע אפליקציה אחת החלה לפתע לנסות להתעדכן באמצעות WIFI.

תודה
זה דבר די מצוי.
שאפליקציה ספציפית מתחרפנת.
ואני מחליף אותה מיידית דרך APK.
וזה בדר"כ פותר את הבעיה.

י_357

Member
1) איני ממהר להתקין אפליקציה שהורדתי ממקור שאינו בטוח ב 100% ולכן העדפתי לחכות מספר ימים בתקווה שהבעיה תיפתר,
אחרי הכל האפליקציה עבדה בצורה תקינה (מלבד העדכון).

2) היום העדכון עבר ללא תקלות.

3) גם המקלדת של מיקרוסופט נוחה.

תודה על התשובות.
יצחק

גק לוי

Active member
1) איני ממהר להתקין אפליקציה שהורדתי ממקור שאינו בטוח ב 100% ולכן העדפתי לחכות מספר ימים בתקווה שהבעיה תיפתר,
אחרי הכל האפליקציה עבדה בצורה תקינה (מלבד העדכון).

2) היום העדכון עבר ללא תקלות.

3) גם המקלדת של מיקרוסופט נוחה.

תודה על התשובות.
יצחק
מה זה נקרא ממקום לא בטוח?

אתרי APK יש אתרים ידועים כבטוחים ואמינים כמו הלינק שהבאתי לך למעלה.
בסך הם לוקחים את האפליקציות מהמפיצות ואתה מוריד אותם בשלמותם לגירסה אחרונה ובעצם זה מתעדכן אוטומטית אצליהם.

במקרה שלך אם לא היית פותר את הבעייה עם GBOARD ממילא היית חייב להוריד אותו מאתר APK כלשהו אמין מפני שזה לא מוחק את הנתונים בטלפון רק מחליף את האפליקציה לאחרת ומעודכנת לגרסה האחרונה.

הסרה והתקנה מגוגל פליי מוחקת את כל הנתונים וההגדרות הרבה תועלת אין בזה, אני מחליף אצלי ואצל חברים אפליקציות מחורפנות ישר לוורסיה של APK שאז כל הנתונים נשמרים וזה כידוע עניין קריטי.

אין באמת תחליף לאפליקציה מקשים של גוגל, מפני שהוא מסונכרן עם גוגל טרנסלייט ואת זה אין באף אפליקצית מקשים אחרת.

י_357

Member
אתרי APK יש אתרים ידועים כבטוחים ואמינים - מה זאת אומרת ידועים כבטוחים ?
אלו אתרים לא רשמיים שמפיצים את האפליקציות, הם אינם בטוחים כמו GOOGLE PLAY ולי אין דרך לדעת מי באמת עומד
מאחוריהם וגם לא ברור לי איך הם משיגים את הגירסא של האפליקציה להורדה, GOOGLE לא מאפשרת את האופציה הזו.

גק לוי

Active member
אתרי APK יש אתרים ידועים כבטוחים ואמינים - מה זאת אומרת ידועים כבטוחים ?
אלו אתרים לא רשמיים שמפיצים את האפליקציות, הם אינם בטוחים כמו GOOGLE PLAY ולי אין דרך לדעת מי באמת עומד
מאחוריהם וגם לא ברור לי איך הם משיגים את הגירסא של האפליקציה להורדה, GOOGLE לא מאפשרת את האופציה הזו.
בטוחים משמע ידועים מניסיון של משתמשים כאתרים עם אפליקציות נקיות מבאגים.
בטוחים משמע שגוגל פייסבוק וואטסאפ ומיקרוסופט שולחים אליהם לינקים לגרסאות APK הכי עדכניות שלהם, ישנם מפתחים שלא מעונינים כלל בג"פ.
אני כלל לא משתמש בגוגל פליי, יש לי APPGALERI של וואווי ודרכו אני מעדכן אפליקציות דרך אתרי APK, ויש מצבים כמו שלך שגוגל פליי לא יכול בכלל לעזור לך ואתה חייב גרסת APK בכדי לא לאבד נתונים.
עובדה היא שגוגל לא חוסמת הורדת אפליקציות APK כבר ברמת מ"ה אנדרואיד.
זה נקרא דמוקרטיה בשונה מIOS שזה נקרא דיקטטורה.

למעלה