בעיה בעיה!!!

בעיה בעיה!!!

הסיפור הוא כזה... יש לי חברה מטורפת בראש על כל הראש נראה לי מכורה לסקס לשעבר או משהו... יש לה חבר כבר בערך שלושה חודשים ולמרבה הפלא היא נרגעה מהנטיות המיניות שלה. היא מספרת לי שייש בניהם קטעים אבל עדין לא הגיעו רחוק מידי ורק נשיקות וחיבוקים ומעט מעט מאוד נגיעות כי היא לא נותנת לו מהסיבה הבאה: היא מפחדת שהעינינים יתקדמו ואז הם יגיעו לקטע של הסקס...ואז היא תאלץ לספר לו על כל הקטעים המטורפים מהעבר שלה ושהיא כבר לא תמימה וקדושה טהורה. היא מפחדת מהתגובה שלו אם לספר לו בכלל... אפשר לאמר שזו ממש בעיה היא בגיל שלי (15 וחצי) והיא בכיתה ט'... אני חברה ממש קרובה שלה ומאוד בא לי לעזור לה... מה הייתם עושים במצב כזה? לספר או לא? חשבתי אולי שאם כבר לספר אז רק על הפעם הראשונה או משהו... בכל זאת זה מצב קצת מביך... תארו לכם קטע: היא והחבר שלה עומדים להיזדיין והוא חושב שהיא בתולה ומנסה להיות הכי עדין שבעולם כשבעצם שומדבר כבר לא כואב לה שם... היא לא רוצה לשקר לו ואני די מבינה אותה... אז מה אתם אומרים? זה דחוף!!

לדעתי

אם היא חושבת שהקשר בינהם הוא קשר אמיתי , כדי שהוא יחזיק לא אמורים להיות סודות אפלים... ולכן עוד לפני שהם מתקרבים לשם היא צריכה לשבת איתו ולספר לו מה היא מרגישה....ולמה... מה שכן אם הוא לא ממש בעל ניסיון לא בטוח שהוא יבחין שמשהו לא בסדר כשהם יתחילו לשכב

S o h o

New member
הניקניים שלך מזכיר לי../images/Emo48.gif

את הדמות המקסימה מ"תיכון הלבבות השבורים". ובנוגע לבעייתך, או יותר נכון- הבעיה של חברתך לפי דעתי היא לא חייבת לספר לבן זוג שלה כלום מה שהוא לא יודע לא פוגע בו. אם היא לא סיפרה לו עד עכשיו אין שום סיבה לפתוח את תיבת פנדורה פתאום.

S o h o

New member
כנות זה חשוב בהחלט ../images/Emo48.gif

אבל יש דברים מסויימים שעשויים לפגוע באדם מאוד והם לא נחוצים תמיד. למרות שאני תמיד תומכת בכנות

S o h o

New member
כנות זה חשוב בהחלט ../images/Emo48.gif

אבל יש דברים מסויימים שעשויים לפגוע באדם מאוד והם לא נחוצים תמיד. למרות שאני תמיד תומכת בכנות

שירצה

New member
בנים יכולים

בנים יכולים להרגיש אם הבת שהם שוכבים איתה בתולה או לא

לדעתי היא צריכה לספר לו..

הם יבואו לעשות את זה ומה יקרה אז? הוא יראה שהיא לא בתולה ואז היא תזרוק אותה כנראה או שהוא ממש אוהב אותה אז לא..

אבל בכל זאת...

נראה לי שייש לה מאין נקיפות מצפון כאלה היא אשכרה מאוהבת בו מעל כל הראש... טוב נו שיהיה תודה בכל אופן.. ומי זו הדמות החמודה הזו מתיכון הלבבות השבורים? סידרה ישנה.. ספר לי קצת זה מעניין למרות שזה לא קשור לעניין

The Cat Woman

New member
אני בשוווווק! ../images/Emo9.gif

"ואז היא תאלץ לספר לו על כל הקטעים המטורפים מהעבר שלה ושהיא כבר לא תמימה וקדושה טהורה" חשבתי כבר שהיא בת איזה 17 או משהו... "העבר שלה" "קטעים מטורפים" והילדה בת 15 וחצי... מה נסגר?! כיתה ט'! ו. אני חושבת שלחבר שלה מגיע לדעת אם יש לה הסטוריה כזאת של סקס פרוע... בכ"ז- לא הייתי רוצה להיכנס למיטה ולחטוף מחלות רק בגלל שהשותף שלי לסקס ביקר בהרבה מקומות...

תשמעי...

אני לא יודעת איך חיי המין שלה בפורטרט אבל אני בטחה שהיא שמעה על קונדום והיא שומרת על עצמה... היא לוקחת גלולות... הבעיה היא חמורה ביותר ואני בעצמי לא יודעת מה להגיד לה.. איך בן אדם יכול להגיב אחרי שהוא שומע שחברה שלו שכבה עם חצי מהעולם.? ועכשיו היא נרגעה...? (אבל היא באמת נרגעה עובדה שהם כבר שלושה חודשים ביחד*)

kundason2003

New member
זו הבעיה הכי לא בעייתית שנתקלתי בה

בלי להעליב כמובן... שתדבר איתו על העבר שלו, ואז הוא ישאל על העבר שלה. כמו שהרבה ענו כאן בסקר בפורום, בנים מעדיפים בנות מנוסות יותר, וזה בסדר גמור שתדבר איתו. לפי דעתי הוא רק ישמח לדעת... חוץ מזה זה יכול להיות משעשע שהוא יהיה כזה עדין, ואז היא תצרח עליו "נו, אתה מכניס אותו או לא?!" תארו לעצמכם...

למעלה