בעיה בעיה!!!

• פותח הנושא fipo
  • פורסם בתאריך

fipo

New member
בעיה בעיה!!!

אמא שלי ... היא השתגעה לגמריי.. היא רבה איתי על כל דבר... אתמול (לצערי הרב..) ההורים שלי חזרו מחו"ל אחרי שבועיים וחצי ואני לתומי חשבתי שהם יבינו אותי כמה זה כיף לבלות עם מישהו שאתה אוהב.. קיצר.. לבעיה... אמא שלי פתאום החליטה שהיא לא מסכימה לי יותר לנסוע לחבר שלי (אנחנו ביחד כבר 7 חודשים למה היא נזכרת דווקא עכשיו!!!!!) ואני ממש רוצה לבלות איתו את הלוונטיין דיי ... והיא.. לא... היא לא מרשה... פתאום ככה היא החליטה.. והסברתי לה שהיא לא יכולה לעשות לי את זה אחרי שאני חברה שלו כבר 7 חודשים!! וכל הקטע שהיא מכירה אותו והוא היה אצלי מלא פעמים .ואני אצלו.. והיא דווקא דיי מחבבת אותו... אבל אבא שלי לא אוהב אותו בכלל ונראה לי שהוא הכניס לאמא שלי מה זה שטויות לראש.... וזה ממש מעצבן אותי!!!!!!!! וניסיתי לדבר איתה...ולא!!! בכל מקרה.. אני יסע... אני לא יגיד לה פשוט.. אני יספר לאחי הגדול .. אבל אני רוצה לפתור את הבעיה לטווח הארוך! help me!!!!

עינת

New member
כבר החלטת

שתסעי בלי להגיד לה ,אוקי ,נסעת, חזרת ועכשיו מגיע הרגע שצריך לדבר, שבי עם אמא לשיחה , ספרי לה את מה שאת מרגישה את מה שסיפרת לנו תשאלי (בלי לכעוס ולהאשים) ,מה קרה שעכשיו אחרי 7 חודשים הגישה השתנתה? אחרי שיהיו לך תשובות ספרי לנו אולי נוכל לעזור בהצלחה

g i l i

New member
אולי קצת מאוחר אבל..

בתור נערה וזה יראה לך מוזר אני חושבת שלא עשית טוב.. אני חושבת שהיית צריכה לומר לאמא שלך שאת תסעי בכל מקרה אבל לא לא לסר בכלל אמנם אחיך יידע אבל הדאגה של אמא ששלך נובעת מאיפשהו.. וכמו עינת אני מציעה לברר מה קרה לגישה שהייתה עד עכשיו...

fipo

New member
../images/Emo51.gif

אני באמת חושבת שאני יצטרך לדבר איתה על זה.... אחרי הכל יכול להיות שהכל נובע מאי הבנה פשוטה שאפשר להסביר תוך שניות.. אז אני ילך לדבר עם אמא שלי שהרוחות ירגעו... תודה גילי ועינת... אתם אחלה ממש עזרתם לי

faith2

New member
אני באמת חושבת...

שהפתרון הוא לדבר עם אמא ולהסביר לה מה המצב כרגע. כי אני לא חושבת שהבעיה היא לחגוג ביום האהבה עם החבר, אלא משהו יותר עמוק מזה
בכל אופן אני מאלחת לך המון בהצלחה, ותעדכני אותנו איך הלכה השיחה. המון המון בהצלחה

fipo

New member
דיברתי איתה!!

דיברתי עם אמא והיא אמרה פשוט ממש לא נראה לה כל הקטע הזה.... ובלה בלה בלה.. בסוף הגענו להסכמה שאני מביאה אותו הבייתה ואמא שלי תכיר אותו יותר טוב.. ואז היא אולי תראה שהשד לא כל כך נורא כמו שהיא חושבת!! תודה לכולם1!!!!!!

למעלה