בעיה בעיה

netaliber

New member
בעיה בעיה

הורדתי תוכנה לטראו שלי ועכשיו המכשיר לא מפסיק לעשות ריסטרט... אני רוצה למחוק את אותה תוכנה אבל איך שאני מגיעה לmenu ישר מתכבה לי המכשיר מה לעשות?

netaliber

New member
ניסיתי ועדיין לא הולך

יש לי זלאונצר ואיך שאני מנסה לצאת ממנו כדי למחוק את התוכנה ישר עושה לי ריסטרט מחדש אני בסרט כי פתאום יוצאות לי כל מיני הודעות שאין לי מקום במכשיר ו..שהמצלמה לא נמצאת יותר ... בקיצור המכשיר התחרפן

Ariyeh1

New member
נשמע קצת מוזר

בדרך כלל אחרי איפוס חם (ללחוץ על הגלילה כלפי מעלה, ובו בזמן לחיצה קצרה בחריר האיפוס. כאשר עולה הלוגו לשחרר את כפתור הגלילה) תוכלי לראות שהעברית למשל אינה פעילה. במצב הזה לחצי על Menu>Delete ומחקי את התוכנה הבעייתית. אחרי ההסרה בצעי איפוס רגיל.

urias78

New member
דרך נוספת לפתור את זה

לאחר ה-Warm Reset - תפעילי את התוכנה הבעייתית ותעשי לה Disable. אם גם זה לא הולך או שזה לא אפשרי - אני מקווה שאת עושה Warm Reset ולא Soft Reset. איזה מכשיר יש לך ואיזה תוכנה את מנסה להסיר?

netaliber

New member
יש לי טראו 650

ועשיתי סופט ריסט וגם warm reset הבעיה היא שאני לא יכולה להכנס ל menu כדי למחוק את התוכנה איך שאני נכנסת לשם ישר המכשיר נכבה... נראה לי שאני אלך למעבדה..מדאיג אותי הקטע שהמצלמה פתאום גם לא עובדת...אוףףףף

AYELET1

New member
יש לך גיבוי מלפני התקנת נתוכנה

הסוררת? כי אז את יכולה לבצע הארד ריסט ולשחזר (כמובן לדאוג שהתוכנה לא תישאר בתיקייתת הסנכרון). זה שהמצלמה לא עובדת כביכול כשהמכשיאר מחורפן, לא נראית לי אינדיקציה לכלום (בעיקר כוונתי לכך שזו איננה נראית אינדיקציה לתקינות המצלמה.) היתכן שניסית לבצע WARM RESET וטעית? זה לא עלה ב-WARM?

urias78

New member
OK, ומה קורה אם את מנסה להפעיל את

התוכנה הבעייתית? אם את מצליחה להפעיל אותה תבטלי את ההפעלה האוטומטית שלה

למעלה