בעיה בעייתית

מיטללל

New member
בעיה בעייתית

אחד הדברים הכי בעייתיים שקורים זה שיש איזשהו פרידה של זוג בחבורה
במקרים כאלה, אתם בדרך כלל בוחרים צד ? או שומרים על קשר עם שני הצדדים? איך מתמרנים? איך גורמים לזה לעבוד?

g a z

New member
זו באמת בעיה..

בעיקר כשאת חברה ממש טובה של שני הצדדים. בסוף י"א החבר הכי טוב שלי ואחת החברות הכי טובות שלי התחילו לצאת יחד. לי זה היה ברור עוד הרבה לפני זה שהם יהיו ביחד. הזוגיות שלהם נמשכה בערך שנה, אם אני לא טועה, עם הפסקה קלה באמצע. אחרי התיכון החבורה שלנו די התפרקה, צבא וכאלה, אבל אני שמרתי על קשר טוב עם שניהם. הרבה פעמים הרגשתי קצת לא נוח לדבר איתם אחד על השני, ולהעביר ביניהם "מסרים סמויים" אחד מהשני. אולי זה שהחבורה התפרקה ואף פעם לא יצא לי להיות עם שניהם יחד בו זמנית הקל עליי.. אע"פ שלפני חודש בערך, בליל שישי הזוי לחלוטין יצאנו יחד, ה' עם החבר העכשווי שלה, עוד זוג (היא הייתה החברה הכי טובה שלה ה' עד התיכון, ועכשו היא חברה טובה של מ', והחבר שלה מבוגר מאיתנו באיזה שלוש שנים), מ' ואני. *מ' וה' הם הזוג המדובר, למי שלא הבין.
זה היה ממש הזוי ולא כל כך במקום, אבל היה מצחיק...

Paranoid Eyes

New member
לא לוקחים צדדים..

אם אפשר אז נמצאים שם בשביל להקשיב. אבל בתאכלס.. נסיונות מרים לימדו אותי , לא להתערב ולהתרחק מהדברים האלה כמו מאש.. כי בסוף... את תאכלי אותה.

ויותר גרוע... ריב בין חברים בחבורה

דיכאון- כל יציאה זה סרט, כי אי אפשר להזמין את אלה שרבו, צריך "לבחור" בינהם. בעסה

AnimalLover1

New member
לא מסכימה!!

שני אלו שרבו צריכים להיות בוגרים וללמוד להתנהג אחד ליד השני בנימוס ובכבוד! אומנם עוד לא נתקלתי במקרה של זוג שנפרד, אבל בחבורה המאוד מגובשת שלי יש שתי בנות שלא מדברות כבר הרבה זמן, אז ביציאות משותפות פשוט הן פשוט מתעלמות זו מזו. כשאני רבתי עם מישהו, גם, לא הייתה אפילו שאלה- שנינו יוצאים עם כולם, פשוט לא מתייחסים זה לזה.

ס22ית

New member
לא נעים..לא נורא

לא מנתקים קשר עם אף אחד מהם... ממשיכים לבלות כרגיל, הם יצטרכו להתמודד עם המצב. אני פעם הייתי בזוגיות של בתוך החבר'ה <מדובר בגילאי 17-18> ונפרדנו והמשכנו להגיע ליציאות משותפות פשוט לא דברנו ביניינו אבל נהננו עם כולם. <עד שבאיזה שלב התחלנו לתקשר בצורה כלשהי..לא בתור זוג>

איש קש 19

New member
אפילו יותר בעייתי

התפצלנו לשתי חבורות בעקבות פרידה כזאת... ואחד הצדדים היה החבר הכי טוב שלי, אז כמובן שנשארתי בצד שלו, מה גם שמהתחלה לא הייתי כ"כ בקשר עם הצד השני. הבאסה היא שבצד השני האנשים הרבה יותר כיפיים, אז נראה לי שלקחתי את הפרידה הזאת קצת קשה ]:

למעלה