בעיה - בעלי לא מתנגד

טליסה

New member
בעיה - בעלי לא מתנגד

כותרת מוכרת, הא?
נעים להכיר, הריון לא ראשון, הסטוריה של לידות טבעיות מוצלחות בבית חולים, עם רצון שהולך ומתגבש ללדת בית. סוף סוף הבשלתי ובעלי - מסכים! אאאאאאבל... אני יודעת שהוא לא משוכנע כמוני בכל מה שקשור לבטיחות וכו'. הוא פשוט לא קרא את כל מה שאני קראתי, לא מחזיק בידע שיש לי, וגם לא מביע עניין או כוונה לקרוא. הוא אומר - מספיק לי שאת משוכנעת, אני בוטח בך, ואני איתך במה שתחליטי. אני לא בטוחה מה אני מרגישה וחושבת. הסברתי לו שהייתי רוצה שהוא יהיה משוכנע כמוני, והוא אמר את מה שכתבתי (אין לו חשק לקרוא, בוטח בי, וכו'). שאלתי מה יקרה אם נספר להורים ואמא שלו תיקח אותו הצידה ותתחיל לשאול "השתגעתם" למיניהם - הוא אמר שהוא ישלח אותה אלי (האמת - תשובה טובה, לא?). אני גם לא רוצה להכריח אותו לקרוא דברים שמשעממים אותו - הוא לא מכריח אותי לקרוא על חשמל ומכונאות ואני סומכת עליו בתיקונים בבית ועם הרכב. נו, יש למישהי משהו להגיד בנושא? (ושלחתי הערב דואל למיילדת ואני כבר לא יכולה לחכות שהיא תחזור אלינו!!! איזו התרגשות!!!)

ס ו ל ה

New member
נו יופי! הוא בוטח בך,סומך עליך וכו'

אצלי הבעל סמך בדיוק אותו דבר. פשוט נראה לו הגיוני ללדת בבית. ואני לאט לאט קראתי לו סיפורי לידה לאור נרות... ידעתי אותו באינפורמציות חדשות... עד שהוא הפך להיות חלק פעיל ואחראי בתהליך. הוא לא חייב לפתוח ספרים ולחקור לעומק. סימכי עליו שהוא באמת בוטח בך! לדעתי זה הכי בריא ככה, הוא לא חייב להיות משוכנע באופן גורף זה בסדר גם כך. מה שחשוב הוא האחריות שלו כלפי הבחירה והוא נשמע לי עשה בחירה הוא הולך איתך. וכן יופי של תשובות יש לבחור - אהבתי! אם אלד שוב אשלח גם אני את כולם אליך! נשמע שאת נכנסת לחלק המרגש בהכנות ללידה בהצלחה.

טלימה

New member
וואו. הייתי צריכה לשפשף את העינים.

הניק שלך בלבל אותי לרגע.... ברוכה הבאה

טליסה

New member
מצטערת - רק לאחר מעשה

ראיתי שבחרתי ניק כל כך דומה לכזה שקיים בפורום :( מאחר ועוד לא נקשרתי אליו, אין לי בעיה להחליף אותו. מה את אומרת?

טלימה

New member
../images/Emo140.gif

לי זה לא מפריע וגם אני כבר לא נמצאת פה הרבה, כך שלא נראה לי שזה יבלבל. אני בטוחה ששווה לי שיבלבלו אותי איתך.

אשכר ש

New member
נהדר!

ברוכה הבאה
זה כ"כ יפה שבעלך תומך בך וסומך עליך. זה טבעי שלא בא לו להתחיל לקרוא מידע שהוא יודע שאת קראת ובדקת והחלטת על פיו. הרי הוא סומך על שיקול דעתך. הוא מבין שאת זו שיולדת כאן והוא רק תומך מהצד. אם בכל זאת את רוצה לשתף אותו, במהלך ההריון תמצתי לו בע"פ סיפורי לידה יפים, או אם זה קצר, שלחי לו לינקים. אם תעשו קורס הכנה ללידה *טבעית/ביתית* זה גם יכול להכניס אותו לעיניינים. שיהיה הריון קל וכייפי ותעדכני מה היה עם המיילדת

הילהל

New member
יש לא מעטים כאלה

אני כבר הבנתי שהאיש שלי לא יקרא ויטחן נושאים של הריון לידה וגידול ילדים כמוני. זה לא מתאים לו ולא נעים לו. הוא עושה את מה ש"מרגיש" לו נכון. לפעמים זה מטריד אותי בל אני לא יכולה לשנות אותו. לשמחתי, בדומה לבעלך, הוא מוכן לסמוך עלי - שאני קוראת וחוקרת ובוחנת ומחפשת ולא מתפשרת. אז אני רציתי לידת בית ואני חקרתי וגיליתי שזה לא אפשרי עבורי, ואני הלכתי על נושא הדולה ואספתי מידע קבעתי פגישה (לשם הוא הגיע כי הוא רצה לוודא שזו מישהי שיהיה לו נוח לבלות בחברתה אי אלו שעות לא פשוטות). וגם החלטתי על בי"ח בהתאם, והוא לא התלונן על נסיעה של חצי שעה עד שעה לכל כיוון (בתלות בפקקים) במקום 5 דקות מהבית. הוא אפילו לא שאל למה בחרתי כך או אחרת, הוא אמר שאני היולדת ואני צריכה להרגיש בטוח ונכון - וזהו זה. היה נפלא. וכל מי שניסה לערער (והיו כאן שהרימו גבה על העלויות והנסיעות) קיבל ממנו תשובה של "אשתי יודעת הכי טוב וזהו זה" בלי מיצמוץ.

../images/Emo24.gif מבינה אותך מאוד

אפילו פתחתי שרשור דומה קצת לפני הלידה שלי, אבל בסוף הבנתי שמה שחשוב זה שהוא תומך בכל ההחלטות שלי ויודע שאני לא משוגעת ושביררתי הכל בעצמי. אגב, המיילדת שלי אומרת שגם הלא משוכנעים (אז על אחת כמה וכמה המשוכנעים השקטים
) משתכנעים ברגע הלידה או מיד לאחריה (לא עבד על בעלי, שחושב שמה שהכי חשוב זה עבורי ללדת איך שאני רוצה אבל מבחינתו זה לא משנה, אבל כן עבד על אמי שיצאה מהלידה שלי בכזה HIGH ולא הפסיקה לספר לכל העולם איך ילדתי בבית וכמה מדהים זה היה).

debby12

New member
מנהל
גם בעלי היה ועודנו כזה

נשמע אחלה - הוא סומך עלייך. יש יותר טוב מזה? עזבי אותו. מנסיוני לרוב הגברים אין חשק/עניין/סבלנות לקרוא על הנושאים האלה. זה שהוא סומך עליך מראה לדעתי שהתחתנת טוב <אה? איך זו בתור אמירה על זה?
>

אמאשלטל

New member
גם בעלי ככה

ובעיני זה מספיק! הוא סומך עליך, הולך איתך - זה מה שחשוב! בהריון הראשון הייתי כל כך מאוכזבת ממנו שלא קרא את כל ספרי ההריון. עכשיו כבר הבנתי שהוא פועל אחרת וזה בסדר. קחי את זה בשתי ידיים, הוא יעבור את התהליך איתך במהלך ההריון. בהצלחה!!

ס ו ל ה

New member
מצחיקים השמות שלנו מעניין

מה יש מאחורי כל שם. אצלי זה שם שבעלי נתן לי בתחילת הדרך שלנו. הוא היחיד שקורא לי כך. וזה ממש לא שייך לשם המקורי שלי. למרות שששקלתי פעם להחליף את השם שלי לסולה.

למעלה