בעיה בענין שמלה.

Sharon_1

New member
בעיה בענין שמלה.

אתמול, ליאור פתאום אמר לי (אחרי שכבר סגרנו את הנושא), שהוא רוצה לבוא איתי לראות שמלות כלה (כמו שאני הולכת איתו לראות חליפה). הוא רוצה לראות מה מתאים לי וכו´. אז כמובן שישר התנגדתי, אבל כשאני חושבת על זה בצורה הגיונית, הוא האדם שאני הכי הכי סומכת עליו שיגיד לי מה מתאים לי או לא (חוץ מאמא שלי שלא יכולה לבוא). אבל - מצד שני- אני רוצה שהוא יגיד את ה"וואו" הזה כשהוא יראה אותי בפעם הראשונה בשמלת הכלה, ביום החתונה, מאופרת, מסודרת. ונכון, אני הולכת איתו לקנות חליפה, אבל אני כבר ראיתי אותו בחליפה בעבר, הוא לא ראה אותי בשמלת כלה. ואפילו לא במשהו שקרוב לזה. אז אני לא יודעת מה לעשות?! אולי ללכת איתו בפעם הראשונה שיראה בכללי, איך זה נראה?! לא יודעת. מה עושים? תודה!!!

יעלי9

New member
אין מה לדאוג

לדעתי יש לך הזדמנות להרוויח שתי חוויות במחיר אחד: 1. את תראי כ"כ שונה וזוהרת עם האיפור והתסרוקת שהוא יהיה מוקסם ומאושר 2. כשהוא יראה אותך פעם ראשונה עם שמלת כלה והינומה במדידות, תהיה לו צביטה קטנה בלב ומן הבעה חביבה שכזו, שגם לך יהיה כיף זו דעתי האישית והצנועה כמובן. ההחלטה עם בח"לי שדווקא לא כ"כ התחשק לו לראות אותי מתלבטת עד אין קץ הוא שהוא בא לראות רק את השמלות שעלו לשלב הגמר ואומר מה דעתו. כמו שאמרת, הרי גם הוא צד בכל הסיפור הזה...

הילית*

New member
איך שאני הרגשתי כמוך...

טוב, אז גם אני באתי בגישה שלך. אני החלטתי להקדיש את ההנאה של חיפוש השמלה לאמא שלי בלבד. חבר שלי ראה כל מיני עיצובי שמלות בקטלוגים ובאינטרנט שמצאו חן בעיני ובעצם כאן שאלתי אותו מה הוא חושב על הסגנון ועל הגזרה וזה עבר די בסדר. למעשה בסופו של דבר הוא גם ראה את השמלה שלי בתמונה אך לא ראה אותה בפועל. חבר שלי בדיוק בגישה של ליאור שלך. הגישה שלי אומרת- שיסמכו עלינו. הם מתחתנים איתנו מתוך אמון, מתוך כל שהם סומכים על הטעם שלנו. הרי לא נפתיע אותם יותר מדי. אז מה יקרה אם תהיה להם הפתעה. חוץ מזה שאם רואים את השמלה מחוץ לקונטקס של יום החתונה עם התסרוקת והאיפור זה ממש משהו אחר. אני איתך. אל תראי לו. שיתאפק קצת. בסוף נראה לי שזה יהיה לו ממש כייף...

Sharon_1

New member
אז אני לא יכולה ללכת עם אמא....אבל

אני לאט לאט משתכנעת ללכת עם חברה ולא איתו. אולי להראות לו בקטלוגים, שזו היתה הבקשה הראשונית שלו. פשוט הוא אומר שהוא רוצה לראות אם מתאים לי צמוד או רגיל. ולשאלתי אם הוא לא סומך עליי, הוא אמר שכן, אבל הוא רוצה לראות. האמת? אני בטוחה שיעזור לי מאד, אם הוא יהיה שם. אבל בכל זאת - אם הוא יראה את השמלה עליי ואח"כ שוב בחתונה - זה לא "זה". זה לא אותו דבר. גם אם בחתונה אני אהיה מאופרת ומסורקת. סה"כ יש לשנינו אותו טעם, אנחנו אוהבים את הפשוט, והחלק. הוא די אהב גם את צבע השנהב, אני פחות, אבל אני יודעת שאני אנסה שמלה כזו, ולו רק כדי לראות אם הוא צדק. אנחנו מסתכלים בקטלוגים ובאינטרנט, ובהחלט שנינו ישר אומרים על שמלה שהיא יפה או מכוערת. בקיצור- אותו טעם. גם אני חושבת שכדאי לחכות. מקסימום אני אראה לו כמה תמונות ואחת מהן תהיה השמלה שלי. גורם ההפתעה... תודה!!!

שירי71

New member
אני איתך בקטע של לעשות הפתעה

בגלל זה הייתי ממליצה לך לברר איתו מאפה זה בא ולמה חשוב לו לראות אותך בשמלה עוד לפני זה... אני אוהבת את אפקט ההפתעה וזה גם מה שסגרתי עם החבר שלי... רק שאכן אני לא יודעת עם מי ללכת לבחור כי אף חברה קרובה שלי לא התחתנה עדיין.

*שיר

New member
שירי, צריך ללכת עם ...

חברה קרובה עם טעם טוב, בלי קשר לזה שהיא נשואה או לא. צריך למצוא מישהי שאת נהנית להסתובב איתה, מעריכה את דעתה ויודעת שהיא תאמר לך את האמת ולא תגיד על כל שמלה שהיא מקסימה. כזכור לכולם, אני חיכיתי חודש (!) עד שהמועמדת שלי תחזור מחו"ל.

למעלה