בעיה בעריכת פרטים בתבנית וורדפרס

paretomc

New member
בעיה בעריכת פרטים בתבנית וורדפרס

יש לי אתר בוורדפרס עם תבנית liofolio .
רציתי לערוך שינוי בפרטי יצירת קשר באמצעות העורך של התבנית ואני מקבל דף ריק בלי אפשרות ללחוץ על כלום.
עורך רגיל עובד בלי בעיה, בצפייה במקור הדף אני רואה שהאופציה קיימת אבל לא מצליח לראות את התוכן ולא לערוך אותו.
ניסיתי בחלון גלישה פרטית, לנטרל את adblock, ניסיתי אפילו מדפדפן אקספלורר, לבטל זמנית את aioWpSecurity ולבטל זמנית את cloudflare - הכל לא עזר.
בעבר הצלחתי בלי בעיה.
יש למישהו רעיון מה לעשות? אולי הביטול הזמי של cloudFlare לא מספיק?

FreeSoft

New member
מה שעשית לא עזר

כי זה לא קשור... אמור להיות לך תוסף. בד"כ משתמשים בContact Form .7 בהתאם לגירסת התוסף - תמצא את מבוקשך או בתוסף עצמו או בסרגל הצדדי של הלוח (צור קשר או משהו בסגנון)

paretomc

New member
לא ניסית לערוך טופס יצירת קשר

אני מנסה לשנות את הטלפון שמוצג בתבנית של האתר, וזה צריך להיות מבוצע מתוך עריכת התבנית. הבעיה היא שאפשרויות העריכה של התבנית כלל לא מוצגות.

paretomc

New member
צירפתי צילום מסך.

כל הקישורים הפנימיים הם לעוגנים בדף - לדוגמא
wp-admin/admin.php?page=optionsframework#of-option-typography
כולם משנים את הכתובת אבל לא מציגים כלום.
בצפייה במקור הדף אני רואה את התוכן

FreeSoft

New member
עושה רושם שאחד התוספים

גורם לזה.
הייתי מתחיל מלכבות אחד אחד עד שהייתי מאתר את התוסף הבעיתי

paretomc

New member
נטרלתי את כל התוספים בוורדפרס ובדפדפן. לא עוזר

אם היה מדובר על תוסף בדפדפן אז גלישה בסתר או כניסה לאקספלורר היתה אמורה לפתור את הבעיה.
אם היה מדובר על תוסף וורדפרס אז כיבוי התוספים היה אמור לפתור את הבעיה.

זה כנראה משהו אחר שאין לי שום רעיון לגביו.

FreeSoft

New member
לא של הדפדפן

של וורדפרס. בוא תוודא שבאמת כיבית את כולם. תשנה את שם התיקייה של התוספים ותבדוק שוב.
wp-content/plugins
ל
wp-content/pluginsss
אחרי הבדיקה הזו תחזיר את השם למה שהיה.

בעבר נתקלתי גם בדף לבן שנבע מחוסר תאימות בין wp לתבנית. זה התחיל אחרי שידרוג wp אז אולי כדאי, אחרי שעשית את מה שרשמתי קודם, להגדיר באופן זמני תבנית אחרת רק בשביל לשלול או לאושש את הכיוון הזה.

למעלה