בעיה בפאלם 5

בעיה בפאלם 5

שלום, יש לי פאלם 5 ופתאם הוא נתקע לי אני לא מצליח להיכנס לשום דבר אני לוחץ על דבר אחד והוא לוחץ במקום אחר. עשיתי לו reset אבל זה לא עזר. מה לעשות? תודה.

בעיה בפאלם 5

שלום, כשאני מסכרן את המכשיר עם המחשב - המכשיר נתקע ואני חייב לבצע איפוס קשה. מה הבעיה? מה צריך לעשות? תודה.

alonhzn

New member
תזהה את התוכנה הבעיתית

זו בעיה לא פשוטה... אתה חייב ללכת לספרייה של המשתמש שלך בPC תחת program files ואחרי זה palm היא תהיה דומה לשם משתמש שלך (אאולי בלי האות האחרונה או הראשונה) שם תמצא ספריית backup כנס אליה ותעביר משם קבצים שאתה חושד שעלולים לגרום לקריסה, כלומר, תתחיל מתוכנות שהורדת לאחרונה... אחרי שהעברת קבצים לספרייה זמנית אחרת, נסה שוב לסנכרן, כן תוציא כל פעם עוד קובץ ועוד קובץ עד שתצליח לסנכרן, ואז תוכל להחזיר את כל הקבצים לספריית הbackup חוץ מהקובץ הבעיתי!

alonhzn

New member
HARD RESET

תלחץ על כפתור ההפעלה של הפאלם *** ואל תעזוב! השאר אותו לחוץ *** ותוך כדי כך תלחץ על כפתור הRESET בפאלם. עזוב את כפתור הRESET אך השאר את אצבעך על כפתור ההפעלה עד שתראה מסך ששואל אותך האם לבצע HARD RESET *זה יפתור את הבעיה שלך אך ימחוק לך את הפאלם, פשוט תסנכרן אותו עם המחשב שלך כדי לשחזר מה שהיה עליו

למעלה