בעיה בפייסבוק

לביאה 8

New member
בעיה בפייסבוק

שלום, יש לי בעיה בפייסבוק והיא כאשר אני נכנסת לכל דף שהוא מחבריי מופיעה תמונה שלי כאילו שרשמתי הודעה - בתגובה על תמונות, בתגובה על משפט על הקיר וכו'. לא מצויין שום דבר שכתבתי אך מופיעה תמונה שלי ' כאילו' ניסיתי לרשום משהו. כל אחד יכול לראות מתי נכנסתי ולאן נכנסתי. ממש כמו וירוס... וזה ממש לא נעים. מה עושים? אודה לכם על תשובה..

meital always

New member
../images/Emo152.gif תמונות לצד התגובות

דבר ראשון את יכולה להירגע- לא מדובר בוירוס ואף אחד לא יכול לראות אם ומתי נכנסת לעמוד של מישהו...
ועכשו להסבר- בגרסה החדשה של פייסבוק קיים נוהל חדש שהתגובות של כל חבר על הקירות או העמודים- מופיעות תמיד יחד עם תמונת הפרופיל שלו לידן, בתצוגה מוקטנת. בטח שמת לב לכך שבעמוד הראשי שלך כל העדכונים על החברים מופיעים עם התמונות שלהם ליד. ולכן, פייסבוק הוסיפו גם תכונה קטנה נוספת, והיא שכאשר את נכנסת למקומות מסויימים (לדוגמה תמונות של חברים) בהם יש לך מקום ריק להגיב- תתווסף שם אוטומטית התמונה שלך ליד התיבה בה מגיבים. את התמונה הזו רק את יכולה לראות, אף חבר אחר לא רואה אותה ולא יודע אם ומתי ביקרת בעמוד הזה. הסיבה שהוסיפו את התמונה הזו היא, שאם כן תחליטי להגיב שם, התמונה הזו תתווסף תמיד לצד התגובה שלך (כמו שהסברנו קודם) והם רוצים לתת לך מראש תצוגה מדוייקת של איך תיראה התגובה שלך בעמוד כולל התמונה. ולכן אין לך מה לדאוג. בהצלחה...

למעלה