בעיה בפיסול דמות

josiane

New member
בעיה בפיסול דמות

אני פיסלתי דמות מבצק סוכר, הוספתי cmc , אך אחרי כמה זמן אחת הידיים התארכה ,וכאילו "נזלה". השאלה שלי היא מה עשיתי לא בסדר ומה אפשר לעשות על מנת למנוע זאת? אני רוצה לציין שבהתחלה היד הייתה בסדר. אני שולחת תמונה של עוגה (עד עכשיו לא העזתי )שעשיתי ליום נשואים של ביתי. http://img168.imageshack.us/my.php?image=28635242.jpg

net the jet

New member
מקסים! לגבי היד ה"נוזלת" אולי הבצק לא היה

מספיק קשה. אם הבצק רך מאד ולא חיכית שינוח אחרי הוספת CMב אז זה עלול לקרות

josiane

New member
לא

לא, פסלתי את הראש, והשארתי לייבוש של כמה שעות ולאחר מכן צבעתי את העינים עם צבעי מאכל ומכחול 000 אני לא מומחית, אז אולי יש שיטה טובה יותר.

josiane

New member
תודה רבה על הפירגון ובקשר ל cmc לא ידעתי

שצריך לחכות לפני השימוש. נראה לי שזה מקור ה"בעיה".

kazoushi

New member
תודה לך על ההודעה ואשמח להבהרות מהמומחיות....

גם לי קרה אותו דבר ולא ידעתי כמה זמן לחכות , כל הדמויות שלי שקעו ולא הייתי ישנה בניסיון להחזיק אותם בידיים.. מישהי יכולה לפרט כמה CMC לשים ? וכמה זמן צריך לחכות שזה יתקשה? לפני שמפסלים או אחרי שמפסלים? זה לא כל כך ברור... תודה :).

net the jet

New member
אני כמעט ולא משתמשת, שמה ממש קצת על

כדור נניח בגולד של כדור טניס אני שמה רבע כפית נניח ( פחות אפילו ) אחרי לישה טובה להשאיר בשקית סגורה מינימום חצי שעה\שעה... יותר זמן- זה יהיה יותר קל לעבוד איתו

היחס שנוח לי לעבודה הוא כפית לקילו

רצוי ללוש את הבצק עם ה CMC, להכניס לשקית ניילון אטומה ולהשתמש למחרת. אם אין זמן להמתין - לשים מעט יותר CMC.

kazoushi

New member
תודה רבה.

לגבי הכמות CMC שמתי מספיק אבל חיכיתי רק איזה שעה..וזה יצא נורא אחרי כמה שעות כל הגוף שקע..אבל נו ככה לומדים.. תמונות חדשות בקרוב. והמון תודה הפורום הזה ממש אוצר :).

פיסול מקסים!

הדמויות ממש מתוקות. לגבי ה CMC כדאי לשים לילה קודם או לפחות כמה שעות מראש.

למעלה