בעיה בצאט:(

Mor811

New member
בעיה בצאט:(

יש לי בעיה בצאט TV ושאר הצאטים של תפוז. בקומונה יש בצד צאט TV .. אז נאאני רוצה להיכנס.. ומופיע לי 3 שגיאות שאני לא יכול. תסתכלו בתמונה [שגיאה מספר 1 ] זה אומר שאין לי תקבצים..מה אני עושה? זה חשוב! אשמח אם אקבל תשובה סוף סוף.

X ר ת ו ר

New member
נסי ליצור את התיקיה באופן ידני

כנסי לנתיב הבא : c:\Program Files תצרי את התיקיה בשם : i2i Internet Solutions כאשר נוצר לך הנתיב הבא : c:\Program Files\i2i Internet Solutions תצרי את התיקיה : i2i Chat - Platinum Edition ואז בתוכה tapuz ככה שאם תשימי את זה : C:\Program Files\i2i Internet Solutions\i2i Chat - Platinum Edition\Tapuz בשורת הכתובות,זה יכנס לך לתיקיה. קצת ארוך,אבל שווה לנסות, בהצלחה

Mor811

New member
אוקיי , אבל..

ואז שאני יוצר אתה חושב שזה יפעל? חסרים שם קבצים בתוך התקייה של Tapuz , זה בכל זאת יפעל? ואני בן. ותודה!

Mor811

New member
משום מה..אין לי

c:\Program Files יש לי רק ב- D .. אפשר גם שם? או פשוט אפשר ליצור ב-c?

Mor811

New member
יא עובדדדדדדדדד!!

יאו אלפי תודות! כמה ציפיתי שזה יעבודדדדדדדדדדד תודהההההההה פשוט מלך!

מלך1?!?! מלך!?!??!

זה מלך זה?!?! ארתור אתה מלך אתה?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה קוראים אותו מבריזן!

X ר ת ו ר

New member
מה מבריזן ?? חגגתי לחברה שלי

יומולדת ! בואי נחשוב ביחד אה ? צאט או חברה... צאט או חברה... צאט או חברה... צאט או חברה.. מממממ..... צאט | חברה ----| --- |
| ________ נחשי במה בחרתי ? :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ברור ברור ביצ'!!!!! חגגת שאתה ישן במיטה בשעה 11?!?!?!?? ולא תגיד שהיא קופצת עליך או משהו כן !!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה