בעיה בצומת מכבים רעות בבקרים

בעיה בצומת מכבים רעות בבקרים

כל בוקר אני נוטה להתעצבן מחדש על מתכנני זמן הרמזורים בצומת זו. מכיוון שאני יוצאת מהיישוב לכיוון ירושלים, אני נאלצת לבלות בפקק, שלעיתים מתחיל מצומת מודיעין. התנועה מזדחלת לאיטה וכשאני מגיעה לצומת, אני שמה לב שלא יותר מחמישה שישה רכבים מחכים לצאת מכיוון מכבים רעות. הייתכן שהמתזמן רמזורים גר שם ונותן להם עדיפות?? איך זה שהתנועה בכביש ראשי "שווה" פחות, מבחינת זמן אור ירוק, מאשר תושבי מכבים רעות שנוסעים חופשי חופשי עם זמן אור ירוק ארוך יותר? זה ממש מעכב בבוקר, ובזמן זה כל דקה חשובה.

ninagil

New member
משטרת מודיעין

היא הכתובת לבעיה. רצוי להתלונן למשטרת ארצית על משטרת מודיעין ששולטת ברמזורים לטובת תושביה ואוצר תנועה בכביש ארצי.

טלכספי

New member
איחולי הצלחה...אבל

ממספר נסיונות טלפונים למשטרת מודיעין לגבי תזמון הרמזורים בצומת שילת, זה לא ממש עוזר. אני בהחלט מקווה שלך יהיה יותר מזל (או אולי עקשות ורוח קרב?...), בכל מקרה, גם אני שמתי לב שיש בהחלט עדיפות לכל היוצאים ממודיעין על פני אלה המגיעים מכיווננו.

טליס15

New member
צודקת בהחלט!!

גם אני בניסיון רב התקשרתי המון המון פעמים למשטרת מודיעין. אכן הם טענו שיודעים על בעיית הרמזור בצומת שילת ושאין הרבה מה לעשות..... פשוט חבל על הזמן.. לצערי.

moshes20

New member
דרך מודיעיו

כדאי להכנס דרך מודיעין. להגיע לצומת מכיוון מכבים. ואז ימינה ללא בעיות. נסי ותדווחי.

ogni

New member
../images/Emo53.gifמושי,מכתב רשמי יכול לעזור

בזמנו פניתי אליך בבקשה להמציא מכתב רשמי כנציג ציבור לגבי שליטה בהכוונת הרמזורים מצד משטרת מודיעין. יש כאן ללא ספק העדפה לתושבי מודיעין ולא מזמן תושבי מכבים רעות עלו לקטגוריה א' וגם עליהם הוקל בשעות העומס. יום יום אני עוברת בשני הצמתים ,לאחר המתנה מורטת עצבים, פעמים רבות צומת מודיעין פנוי ליוצאים מהעיר ולבאים מכוון שילת פקק עצום עם רמזור קצר. פנינו אינספור פעמים למשטרת מודיעין ולמטה הארצי ,אך ללא הועיל. אנא כתוב מכתב רשמי ממזכירות היישוב שאולי יגרום לשינוי המיוחל.

לא יעזור

עשיתי זאת, אך ההחלטה בדבר העדיפויות קיימת. לא תמיד מכתבים רישמיים יכולים לעזור. אולי צריך לנסות צעדים לא רשמיים, והמבין - יבין (על אחריותו האישית).

ogni

New member
אז קדימה בואו נפשיל שרוולים

ונצא לדרך, מושי אני פתוחה לרעיונות ומוכנה להוביל את המאבק לשינוי במקום להעלות את הנושא מחדש כל פעם, הגיע הזמן לפעול.

avisalomon

New member
למושי היקר

מושי כנראה שצריך להמשיך להפעיל לחץ על הגורמים המחליטים על ויסות התנועה בכבישי הארץ, תערכן אותנו למי פנית ולמי צריך להמשיך לפנות. גם אתה כנציג התושבים וגם כל אחד מאיתנו צריך לשלוח מכתבים פקסים וכו' אני בטוח שאפשר להזיז את המערכת הבירוקרטית הזו. בנוסף, מאחר וצומת זו משרתת את תושבי מספר רב של ישובים: חשמונאים, קרית ספר,נילי,כפר רות,שילת דולב ועוד.. תנסה לארגן ולאגד את כולם למאבק משותף, הנושא חשוב מאוד ופוגע באיכות החיים של כולנו, אני חושב שאתה צריך לתת עדיפות עליונה לנושא זה כנציג הישוב ולא לפתור אותנו בתשובה שאין מה לעשות, זה לא יאה ולא מקובל. אני בטוח שאפשר לפתור את הבעיה בדרכים מקובלות ולא כפי שנוהגים מגזרים מסוימים באוכלוסיה שפותרים את בעיותיהם על ידי חסימת כבישים, אני בטוח שלא לזה היתה כוונתיך.

והבעיה תחמיר עכשיו עם סגירת 4466

כשאין "נתיב מילוט עוקף" ליוצאים לכיוון ת"א

למעלה