בעיה בקיום יחסים..

בעיה בקיום יחסים..

שלום לכולם וכולן.... אני נמצאת בתחילה של קשר דיי טרי עם בחור מ-ק-ס-י-ם. יש ביננו הרבה תשוקה ליטופים חיבוקים ואנחנו שוכבים הרבה. יש כימיה בסקס והוא זורם מאוד טוב... אבל.. אני לא גומרת. הוא לא הבחור הראשון ששכבתי איתו ואני לא מתרגשת מזה שאני לא גומרת (דיי רגילה כבר..) ולמרות זה אני מאוד נהנת מסקס. כשאני מאוננת לבד (סליחה על הישירות) אני גומרת ונהנת. עם בחורים בדרך כלל לא. (למרות שהיו כמה פעמים בודדות שגמרתי כשירדו לי..) אבל לא תמיד... ולענין - אני שמה לב שזה מטריד את החבר שלי. הוא נורא משתדל... וזה מציק לו. הוא גם יורד לי אבל מה לעשות... לא גמרתי. אני אומרת לו שאני נהנית בכל מקרה אבל אני רואה אצלו תסכול..... האמת שלי אישית זה לא מפריע כי התרגלתי אבל זה כן מציק.... מה דעתכם? הצעות, עזרה, כל תגובה תתקבל בברכה! תודה ושבת שלום..

magenta73

New member
מוכר

להגיד לך שזה עובר עם הגיל? זה עובר עם הגיל... אני חושבת שזה קשור לפתיחות, לאינטימיות נכונה... זה לא שאין לך את היכולת... אבל לפעמים כשחושבים יותר מידי או כשמרגישים קצת לא בנוח או שהמוח רץ... וזה יכול לקרות בפעמים ראשונות של קיום מגע מיני, (גם בכלל וגם בפרט עם אדם מסוים) אפשר לשכוח מלגמור. את פשוט צריכה להשתחרר קצת. במוח. ולנשום מהבטן...

mika tal

New member
את צריכה להשתחרר מעט ../images/Emo8.gif

תנסי לא לחשוב על איך את רוצה לגמור, עם הזמן את מתרגלת אליו, הגוף שלך יהיה פחות מתוח, הנפש תהיה יותר קלה, וזה יעבוד.. את תראי..

bulb

New member
זה לא אמור להיות פרח אדום? ../images/Emo3.gif

Why women fake? because they think we care

הולי 23

New member
גם לי היתה בעיה כזו

אולי זה באמת הלחץ של תחילת הקשר שמונע ממך לגמור או כי את מצפה ומצפה ומלחיצה את עצמך יותר מידי... אולי. לי הייתה את אותה בעיה (גם אחרי שנתיים בקשר), כך אני לא יודעת להגיד לך אם זהו מחסום פסיכולוגי או פיזי (יש בנות שפשוט קשה להן לגמור כשהן עם מישהו) הפתרון לבעיותי הגיע כשחבר שלי קנה לי מכשיר קטן ורוטט שעושה את העבודה באופן מדהים. למדנו להשתמש בו ביחד וכל המתח והכעס נעלמו והצלחתי להגיע לרמות מטורפות של הנאה. זה לא פגע באגו שלו (כמו שחלק יטענו) כי הוא שלט בקצב ובהנאה שלי, אבל זה כבר שייך לסיפור אחר :) אני ממש ממליצה.

simcha30

New member
אביזרי מין - השפן

אביזרי מין יכולים לגרום לך לגמור - יש את השפן שפועל על הדגדגן ועוד דומים לזה. אפשר ויברטור להנאה פנימית וחיצונית. זה גם יכול להוסיף לסקס. חוץ מזה שאת יכולה לאונן תוך כדי הסקס.

למעלה