בעיה בקיום יחסי מין

kerolin

New member
בעיה בקיום יחסי מין

יש לי חבר כבר כשנה וחצי ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד. שנינו בני 17 ואני החברה הראשונה שלו, ההתנסות המינית הראשונה והכל. לפני כשנה ניסינו לשכב בפעם הראשונה ולהפתעתנו זה לא הצליח בגלל בעיה בזקפה. מאז ניסנו עוד ועוד והוא פשוט מאבד את הזקפה לפני החדירה בכל פעם שאנחנו מנסים. הוא פנה לאורולוג בשביל לבדוק אם הכל בסדר אצלו והרופא אמר שהוא בריא מבחינה גופנית והבעיה היא לא פיזית ככל הנראה ובכל זאת נתן לו מרשם לויאגרה. לא התייאשנו וניסינו עוד ובסוף זה הצליח אבל מה שקורה זה שיש חדירה ואחרי כדקה באמצע האקט הוא מאבד זקפה. הבעיה הזאת מכרסמת לנו את הקשר למרות כל התמיכה והשיתוף שיש ביננו . אני מחפשת אחר פתרון. מה ניתן לעשות? בבקשה עזרו לי.

וזו, אני מבינה, דרך לחנך את הדור הצעיר

לאהבת אמת, אמון הדדי, אופטימיות וחברות. נכון? אכן סקס הוא מרכיב חשוב בקשר, בעיקר בגיל 17, אבל את האופציה של הפרידה, אם יש כזו, לא עלינו מוטל להציע במקרה בו ברור שיש אהבה. פרידה בטרם עת עלולה לגרום לשניהם תחושת אובדן קשה ומיותרת. לשואלת- ייתכן ובן זוגך עדיין לא בשל או לחילופין חושש לאכזב אותך. ככל שתאמרי לו יותר ויותר שאת אוהבת אותו ונהנית איתו כפי שהוא, יש סיכוי גבוה יותר שהמצב יסתדר מעצמו. אולי ניתן להמנע לחלוטין מניסיון חדריה למשך כמה שבועות? ובלי קשר, לא להתחיל עם ויאגרה בגיל כזה צעיר. זו תרופה חזקה, יש לה תופעות לוואי לא בריאות, ואני מופתעת לרעה מהרופא שזו היתה המלצתו. תרופות בעיני הן הפתרון האחרון במצבים שכאלו.

אני מצטרפת לכל מילה של שרון

מהמשפטים הראשונים שלה על הקשר בין מין, קירבה, אינטימיות קשר ושותפות. יש לו הרבה מאוד מזל שיש לו אותך איתו בקשיים האלה. יש לא מעט בנות שתגובתן היתה משפיעה עליו לרעה ואולי מחריפה את בעייתו. כך שלהמליץ להחליף חבר זו ההצעה הכי בוטה, חסרת רגישות וילדותית שאפשר להמליץ. אתם בראשית דרככם המינית, הרבה פעמים ההתחלה קצת קשה ויש קשיים ב"המראה" (תרתי משמע). זה טבעי ונורמלי. אני מאמינה שאיבר המין חכם מאוד, וחכם יותר ממה שאנחנו יכולים לחשוב או להבין בעצמינו. נפילת הזקפה בדיוק בנקודה הקריטית של לפני חדירה או הלבשת קונדום, במיוחד כאשר בכל שאר המקרים הכל תקין ובמיוחד לאור גילו הצעיר מאוד, נקראת "חרדת ביצוע" וכשמה כן היא - חרדה / חשש לפני הביצוע... מה שהוא צריך, זו הפחתת החרדה והחשש על מנת להצליח לצלוח את הרגע הקריטי בו הוא מאבד אותה ואת הריכוז.. כמו שהמליצו לפניי אל תמהרו, השארו בשלבים שנעימים לכם, שבהם יש לו זקפה והוא שליו ורגוע. התקדמו לאט לאט כששניכם מוכנים לכך. אני מצרפת קישור של דר' רונית אלוני שכתבה באמת על שלבי ההתקדמות כאשר יש חרדת ביצוע בגיל צעיר. לא הייתי לוקחת ויאגרה בגיל כזה - ממש אין צורך (אלא אם כן יש בעיה בזקפה גם באוננות ובזקפת הבוקר, אבל לא ציינת את זה במכתבך). על מנת לא לקבע את החרדה כדאי לטפל בזה נכון, ולהתחיל להינות ממין טוב כשתהיו בשלים לזה. הנה ההמלצה של דר' רונית אלוני. בהצלחה

tuches leker

New member
את זורמת נהדר

אני קורא את הדברים שלך בזמן האחרון ומתחיל להעריץ אותך. לפי כתיבתך אני חושב שאת יכולה להיות סופר יועצת עם דברים כל כך משכנעים. כל הכבוד וזרימה נעימה.

p rinter

New member
יש כאן עוד כותבות נהדרות

האם זה קשור לכינוי שלך, שבתרגום לעברית משמעותו "לקקן ישבנים"? הזורמת לא בקשה ממך ציונים, ואין צורך לחלק ציונים.

למעלה