בעיה ברינדור אנימציה

בעיה ברינדור אנימציה

כבר שאלתי את השאלה הזאת, אבל לא קיבלתי תשובה, אז חשבתי לשאול אותה שוב, אולי מישהו ידע. הכנתי אנימציה (קישרתי למטה אל ההורדה של הקובץ מקס שלה) ויש לי שתי בעיות - לפני הרינדור האנימציה רצה מהר (במהירות המתאימה), וברינדור היא רצה לאט, בערך פריים לחצי שנייה. בעיה שנייה - אני לא מצליח לשמור את האנימציה בתור אנימציה אלא רק בתור תמונה. הצלחתי גם לשמור אותה עם סיומת של סרט, אבל היא נשארה תמונה בכל זאת. כיצד לפתור בעיות אלו? בתודה מראש

bone

New member
בלי לבדוק את הקובץ אני מנחש...

קודם כל מצד ימין למטה יש כפתור שנקרא time configuration שמה אתה קובע לפי איזה frame rate לעבוד - מקובל לעבוד בשיטת pal. לאחר מכן עדיין ב Time config יש playback שיהיה לחוץ על real time וב speed שיהיה לחוץ על כפול 1. אוקייי....אחרי זה לך לתפריט render scene ובtime output תסמן את active time segment . אחרי זה הבנתי שאתה יודע...

זה לא עזר (תראו מה כתבתי)

הצלחתי לרנדר, אבל האנימציה יצאה איטית, והיא לא יותר מהירה עכשיו. לפני הרינדור היא במהירות נורמלית אבל אחריו היא בתדירות של בערך פריים לחצי שנייה. ולא ענית על הבעיה השנייה שלי - כיצד אני שומר את האנימציה בתור סרט, ולא בתור תמונה? תודה בכל אופן

bone

New member
לא ממש הבנתי

אתה מדבר על קובץ avi שעשית דרך מקס שלא מתנגן לך כמו שצריך במדיה פלייר? אבל מהשאלה השניה אני מבין שאתה לא יודע איך ליצא avi ממקס. ממש התבלבלתי. בוא ננסה את זה: לך ל render scene ושם תסמן את active time segment ו save files אז תלחץ על files(ליד ה save file)תן שם וב save as type תבחר avi. תלחץ באותו החלון על setup ושם תבחר microsoft video 1. תלחץ רנדר.

למעלה