בעיה בריפוד בוסטר מקסי קוזי רודי xp

RainBird

New member
בעיה בריפוד בוסטר מקסי קוזי רודי xp רכשתי לפני כשנתיים וחצי בוסטר מקסי רודי xp והריפוד התבלה ואף התחיל להקרע בדופן המושב. האם יש אחריות למוצר . יש לציין שאני מכסה את הכיסא לאחר כל נסיעה. בעיה נוספת יש עם כסא הבטיחות של ציקו שאטל . הילדה שלי בת שנה ותשעה חודשים מגיעה כמעט לסוף הכסא ולאחרונה הרצועות של הכתפיים נופלות ממנה למרות שהם מהודקות. מה אני אמורה לעשות לעבור איתה לבוסטר ? היא שוקלת כ 13.5 קילוגרם?

בעיה בריפוד בוסטר מקסי קוזי רודי xp חברת "שילב" היא היחידה בשוק שנותנת אחריות לריפוד, אך האחריות היא למשך שנה בלבד, כך שהריפוד של הבוסטר שלך אינו במסגרת האחריות. ניתן להזמין ולרכוש ריפודים בכל אחד מסניפי הרשת. לגבי שימוש בכסא בטיחות. יש להפסיק להשתמש בכסא כאשר אחד משלושת התנאים הבאים מתקיים: 1. הילד מגיע למשקל המקסימלי המותר לשימוש לפי היצרן. 2. אוזני הילד מגיעים לגובה הקצה העליון של משענת הגב. 3. הפתח העליון של רצועות הכתפיים נמצא מתחת לגובה כתפי הילד. שחר

RainBird

New member
החלפת כיסא לבת שלי פתח העליון של רצועת הכתפיים נמצא מתחת לגובה כתפי הילדה. אם כך, רצוי להחליף. הבת שלי כמעט בת שנתיים. שוקלת כ 13.5 ק"ג. היא גבוהה יחסית וגדולה יחסית לאחרות בגילה. איזה כיסא מומלץ לקנות לילדה (לא כיסא לחודש בלבד כמובן) ? בתודה, אורית

החלפת כיסא לבת שלי קצת הלחצת אותי, האם את באמת מנהלת פורום מאגיה וכישוף. בכל מקרה בתשובה לשאלתך, היות והבת עדיין צעירה בגיל היא צריכה כסא שיש לו רצועות פנימיות גם מבחינה בטיחותית, וגם מבחינת החוק. אני ממליץ על רכישה של הניופיקס של סיגמא או את דגם האיבולבה של ברייטקס, שיש לו הגנה מצויינת מפני תאונות צד, ושני מצבי שכיבה. שני כסאות אלה הופכים בעתיד לבוסטרים ולכן יהיה לך שימוש בהם לטווח ארוך. שחר

RainBird

New member
היא לא היא משתמשת בכינוי שלי (אחיה) לשאול את השאלה הזאת. אני מנהל פורום מאגיה וכישוף.

למעלה