בעיה ברשת

בעיה ברשת

שלום.
חיבור לאינטרנט: HOT.

הרשת שלי אינה נקלטת ב- H96 Max Plus RK3328 4GB RAM. בהגדרות של המכשיר הרשת מוגדרת כמחוברת, אך כשאני נכנס (נניח) ל- Youtube או ל- Netflix, מופיעה ההודעה על פיה אין חיבור לרשת.
בטלפון הנייד ובמחשב יש אינטרנט, כך שהרשת כן עובדת.

אתמול הכל עבד בסדר עד שעה מסוימת, אך מאוחר יותר לא היתה קליטה ולכן עשיתי מספר פעולות בהגדרות של ה- HOTBOX ויתכן שעשיתי משהו בשגגה שיצר את הבעיה הזו.

כשאני בודק את עוצמת הרשת דרך ה- Wi Fi Analyzer אני רואה שהאות חזק מאד, אך כאמור ישנה בעיה.

שמתי לב לדבר נוסף:
ב- Wi Fi Analyzer ב- Channel Rating, רשומים הערוצים בזוגות. למשל: 1+5, 2+6 וכו' (ראו צילום מצורף).
עד אתמול הם מעולם לא נראו כך, אלא הופיעו כבודדים (1, 2, 3...), כפי שהם נראים בסרטון הזה.
אני משער שהתצוגה הזו גורמת לבעיה, או קשורה אליה.
מבקש לדעת איך להשיב את המצב לקדמותו. רוצה שהערוצים יופיעו כבודדים וכמובן שאוכל לקלוט את הרשת ב- H96 Max Plus.

מקווה שתוכלו לסייע.
תודה רבה

השינוי הזה יסדר את הבעיה שהעליתי היום?

שלום rafid1.
תודה עבור התגובה.

אני מבקש לדעת האם שינוי ה- HOT BOX למודם יביא לכך שאוכל לקלוט את האינטרנט ב- H96 Max Plus?
או שבהצעה הזו אתה מתייחס למה שהעליתי ב- 29/11/18? (שינוי שם הראוטר והסיסמה)

אוסיף רק, כי ביטלתי את השינוי הזה (הפיכה ל- Bridge Mode) מכיוון שלא יכולתי להכנס להגדרות של ה- Wireless. אני רוצה מדי פעם לשנות את הערוץ (Control Channel) כדי לקבל קליטה טובה יותר.
תודה רבה!

rafid1

Active member
מנהל
אם גם תבטל בו את הWIFI אולי לא יהיו ערוצים כפולים...

זו הבעיה כאן, לא?... ולבדיקה של זה אפילו לא צריך שינוי למודם...
חוצמזה שני נתבים זה לא בריא לאף אחד, תחליט עם מה אתה עובד, תבטל אחד, ואח"כ תגש לשאר הבעיות.

H96 Max Plus: לא ניתן להתחבר לרשת

ניסיתי לעשות את מה שהבנתי שצריך לעשות:
בעמוד של ה- Wireless הפכתי את ה- Wireless מ- Enabled ל- Disabled.
לאחר מכן הפכתי את המודם ל- Bridge.
כתוצאה מכך לא היה לא אינטרנט בכלל.

התקשרתי ל- HOT.
הבחורה שסייעה לי ביטלה את ה- Bridge ולאחר מכן יצרה אחד חדש.
המצב כרגע:
יש לי אינטרנט והמספרים שב- Wi Fi Analyzer מופיעים כבודדים, כפי שהיה בעבר (המצב הרצוי).
לא ניתן להכנס לעמוד של ה- Hot BOx כשמקלידים 192.168.1.1

הבעיה היא שה- H96 Max Plus מציג הודעה על פיה לא ניתן להתחבר לרשת, אף אל פי שהמכשיר הנ"ל מזהה אותה ואף רושם שמצב האות מצוין (מצרף צילומים).

אם מצב האות מצוין, למה איני יכול להיכנס ל- Youtube ולכל השאר?
אזכיר רק שאתמול בבוקר זה עבד מצוין. איני מבין מה חסר או מה לא בסדר...

למעלה