בעיה בשאיבה

קורינה3

New member
בעיה בשאיבה

שלום, לאחרונה אני מנסה לשאוב אך יוצאת לי כמות של 40 ML יחד למרות שביתי אוכלת 120ML. אני מרגישה שיש חלב בחזה אך הוא לא יוצא... האם יש דרך לשפר זאת ? תודה

בעיה בשאיבה

יש מספר סיבות אפשריות למצב שאת מתארת: -בעיה מכנית במשאיבה (אפשר לקחת לשירות לקוחות לבדיקה). -משאיבה מסוג לא טוב או סוג שלא מתאים לך. -צורך להסתגל במשאיבה. במקרה הזה תראי שיפור תוך ימים בודדים. אז מה עושים בינתיים? - אפשר לנסות לשאוב תוך כדי הנקה. - אפשר לנסות לשאוב מספר רב יותר של פעמים. - אפשר לבוא למפגש של לה לצ'ה ללמוד על נושא השאיבה (פרטים על המפגשים באתר www.lllisrael.org.il) - אפשר לגשת ליועצת הנקה מוסמכת לשיעור פרטי על נושא השאיבה. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

קורינה3

New member
המשך לשאלה

בהמשך לתשובתך : המשאבה היא מסוג מדלה , חשוב לציין כי אני מרגישה ווקום בעת השאיבה ובתחילת השאיבה יוצא חלב בקלות ולאחר בערך 30ML אני צריכה להתחיל "לסחוט".. האם כשהמשאיבה עובדת ולא יוצא כלום עליי להפסיק מיד או להמשיך לנסות ? האם יש תזונה שמגבירה את כמויות החלב ? תודה

אבקש עוד פרטים

כמה זמן את אחרי לידה? האם זאת לידה ראשונה? אם לא, האם שאבת לאחר לידות קודמות? מה קרה עד עכשיו עם השאיבה? האם קרה ששאבת יותר מ30 מ"ל? האם את שואבת כאשר את בבית או כאשר את בעבודה? האם ניסית לשאוב תוך כדי הנקה? מה מספר הבקבוקים שאת נותנת? אם את שואבת ולא יוצא כלום, עדיף לעבור לשד השני, ובינתיים לתת לשד לנוח. לפעמים זה עובד יותר טוב לעבור משד לשד, לדוגמא: 7 דקות על ימין, 7 על שמאל, 5 על ימין, 5 על שמאל, 3 על ימין, 3 על שמאל. אין תזונה שמגבירה את כמות החלב. בהנקה אמורים לאכול בריא, כמו בהריון, אבל גם אם לא אכלת בריא, החלב לא נפגע, כי יש לך מחסנים של כל מה שצריך. תודה על המידע, אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה