בעיה בשידורים החוזרים של yesweekend

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
בעיה בשידורים החוזרים של yesweekend

הסדרה אוורווד שאמורה להתחיל להיות משודרת ב-6:30 ביום שישי תשודר כבר בשעות הבוקר (וגם ב-6:30) וזה מפריע לי בגלל שהשידור של שעות הבוקר יבוא על חשבון השידור החוזר של הפרק השני של סמולוויל עונה רביעית שאותו רציתי לראות על אף שכבר ראיתי את הפרק ואני מתאר עצמי שיש כאלה שכלל לא ראו אותו ומחכים לשידור חוזר. אז מה הסיבה לשידורה של אוורווד בבוקר? בבקשה תגידו לי שזו תקלה באתר yes...

shawn 1

New member
לא הבנתי כ-ל-ו-ם!

מתי אוורוד מתחילה? יום שישי הזה? על מה מדובר שם? היא מתחילה מהאמצע? מאיזו עונה? וגם, מתי מתחיל "חוק וסדר" הסדרה החדשה?? ועל מה מסופר? מתחילים שם מההתחלה, נכון?

vand

New member
כן יום שישי הזה ואין לי מושג על מה היא

Aviad1987

New member
אלוהים יודע

איך אתה מצליח בכל הודעה, גם כשזה לא קשור, 20 אלף שאלות.. וזה לא רק בפורום הזה. אבל בכיף

shawn 1

New member
מה לעשות..חח..אני סקרן..חח

בכול מקרה. מישו בבקשה יכול להסביר לי על מה התוכנית "אוורווד"?? בבקשה??
!

Aviad1987

New member
זה כבר מאוס

אתה לא מסוגל לראות סדרה בלי שידריכו אותך יד ביד מה קרה בפרק, את הרוב אתה בכלל לא מבין וצריך לבאר למענך ואתה מסוגל לשאול אפילו כמה פעם שחקן מסויים נשם בפרק ואם פספסת איזו נשימה. יאללה..

TheCharm

New member
התוכנית תתחיל בערוץ מעונה 3

תריץ חיפוש בפורום, או פשוט תעבור על כמה עמודים ב"קבצים", ותמצא איזה דף שהעלה יקי עם מידע על הסדרה. היא מתחילה ביום שישי הזה, כביכול אחה"צ אבל יכול להיות שלא לפי מה שvand אומר. אני אישית חושב, vand, שיש להם טעות. בבוקר כן ישודר הפרק השני, אני חושב.

shawn 1

New member
מצאתי, אבל, מאיזה עונה תתחיל אוורוד

ביס וויקנד??

למעלה