בעיה בשליחת פקס ע"י המחשב

dudilezi

New member
בעיה בשליחת פקס ע"י המחשב

ברשותי מערכת הפעלה 95 - והתקנתי מדפסת חדשה (קנון S400) יש לציין כי המחשב שלי ישן פנטיום 1 120 . 16 זיכרון אבל עדיין מתפקד בצורה סבירה. לפני כשבוע נפלה לי לראשונה מערכת ההפעלה WIN 95 , אולם לאחר כמה ניסיונות הצלחתי שוב להפעיל את מערכת ה חלונות שוב והמדפסת עבדה והכל היה טוב. ניסיתי לשלוח פקס ע"י המחשב - בוורד בשליחה ולשלוח ע"י המודם הפנימי - דבר שהיה מצליח לי תמיד ללא בעיות ולא הלך לי. בוורד - הגדרת מדפסת - מייקרוסופט FAX , בדקתי ב"מדפסות" - "פקס" - מאפיינים " ןניסיתי ברשימת היציאות שהמחשב נתן לי בתפריט: (יציאת תקשורת) :COM1 ( יציאת תקשורת ):COM1 ׁ(יציאת תקשורת):COM2 (יציאה מקומית לא מוכרת ):FAX _(יציאה מקומית לא מוכרת) :FAX (יצירת קובץ בדיסק):FILE (canon BJ LPT printer port) : LPT1 (יציאה מקומית לא מוכרת): PUB ביציאה של מייקרוסופט פקס דרייבר - המחשב נתקע ולא שולח לי פקס. יציאה LPT1 תפוסה ע"י המדפסת - ולכן שניסיתי להגדיר את זה על הפקס לא הלך לי , המחשב לא שלח לי פקס . וכן בשאר ההגדרות המחשב לא נותן לי לשלוח עוד ניסתי להוריד את המדפסת ולמחוק אותה ושרק יישאר לי הפקס מודם, וגם זה לא הלך לי. ניסתי גם להוריד את הפקס מודם ע"י הסרת תוכניות ולהתקינו מחדש ולא הלך לי. (דרך התוכניות של הWIN ) כמו כן ניסתי בפקס מודם להדפיס לכל סוגי היציאות שהיה כתוב לי וגם זה לא הלך ,,, לדוגמא: יציאת COM 1 ביציאת פקס הוא כותב לי : (יציאה לא מוכרת ) : FAX _(יציאה לא מוכרת) :FAX מה זה אומר שזה לא מוכר? ואיך מתגברים על הבעיה הזו ? כדי שאוכל לשלוח לי פקס דרך המחשב כמו תמיד. בתודה

למעלה