בעיה בתאגים של שירים לנגן סנסה פיוז 4 ג'יגה

רונה140

New member
בעיה בתאגים של שירים לנגן סנסה פיוז 4 ג'יגה

שלום, אני נתקלת בבעיה של אלבומים שלא מתוייגים לי כמו שצריך בעיקר אם אני מעבירה מוזיקה מאלבומים צרובים. האם בשביל שהמוזיקה תהיה מסודרת כמו שצריך, צריך לרשום את כל השירים ידנית בתוכנת המרה כמו cd-ex? אין פתרון פשוט יותר? אני מתכוונת לאלבומים שנמצאים בתיקיית Unknown בעיקר. חוץ מזה, קניתי כרטיס הרחבה לנגן 8 ג'יגה. האם כשמכניסים אותו לנגן רצוי שהוא יהיה מכובה או שזה לא משנה? בתודה לתשובה מהירה.

יש גם כאלו שעושים את זה אוטומטי - כמו וינאמפ.

לא נראה לי שזה משנה. אני בכל מקרה מחליפה כשהוא כבוי.

יאיר B

New member
מה זה אלבומים צרובים?

תגיות צריכות להיות מסודרות פיקס - כל הפרטים החשובים צריכים להיות מלאים כמו שצריך (וצריך עקביות באותו אלבום עם הפרטים המשותפים). תוכנות המרה יודעות להתקשר לרשת ולהוריד מבסיסי נתונים שונים אם המידע הדרוש לתגיות (צריך חיבור לרשת כמובן במהלך ההמרה) (בהנחה שהמידע נמצא בבסיסי הנתונים, עם דיסקים בעברית לפעמים יש בעיה). אם אין נתונים - צריך לרשום ידנית (אפשר להשתמש בתוכנות יעודיות כמו הסנדק). לגבי כרטיס ההרחבה - את יכולה להכניס אותו בכל מצב שהוא. לאחר ההכנסה המכשיר יעצור את מה שהוא עושה ויבצע עדכון לספריית המידע של המכשיר בהתייחס למידע שעל הכרטיס.

רונה140

New member
לגבי אלבומים צרובים

הכוונה שלי או לאוספים שאני מכינה מכל מיני דיסקים מקוריים או עותקים של דיסקים מקוריים. הכוונה היא בעיקר לסוג האחרון, כשאני מורידה את שמות השירים, שם האלבום והאמן ועדיין הנגן שם לי את האלבום בצורה מבולגנת. נראה לי שבמקרים כאלה צריך לרשום ידנית הכל. אגב, מה זו תוכנת ההמרה שציינת?

יאיר B

New member
תוכנת המרה היא תוכנה שמוציאה את השירים מדיסק

מקורי והופכת אותם לפורמטים מקווצים (נגיד MP3 או פורמטים דומים). על חלונות יש אפשרות להשתמש במדיה פלייר (ל-MP3) ויש גם את התוכנה שאת משתמשת בה (CD-EX). הבעיה היא שלתוכנות החינמיות (כמו האחרונה) יש מסד נתונים קטן יותר מאשר לכאלו בתשלום (מדיה פלייר היא תוכנה בתשלום לצורך העניין - כי חלונות עולה כסף). להמרה של המוזיקה שלי על חלונות אני משתמש בג'ט-אודיו של איאודיו (מגיעה עם כל נגני איאודיו). היא ממירה בצורה נוחה ל-flac (וגם ל-Ogg).

למעלה