בעיה בתאורה בבית

amidek

New member
בעיה בתאורה בבית

לפני מספר חודשים עברנו לדירה חדשה מקבלן, לאחרונה אני מבחין בבעיה בתאורה בבית. מדי פעם יש הבהוב קצר מאוד בתאורה- הנורות כבות ומיד נדלקות שוב - מאוד מהר ואפילו לא מכבה את הטלוויזיה. זה קורה בתדירות מאוד נמוכה אבל אולי מעיד על בעיה ברשת החשמל בבית. יכול להיות שזה מה ש-"דפק" לי את המחשב ? מישהו יודע מה עושים? תודה, אמיר

זה קורה גם אצלנו בחיפה

בשכונת נווה שאנן . ניראה לי שזה שייך להספקת החשמל . אולי ביגלל החום והלחות . או שאנחנו בדרך לאלטה כמו בחו"ל

מאגר

New member
יש לקנות שקעים מיוחדים נגד ספייקים

יש לקנות שקעים מיוחדים נגד ספייקים בעלות לא יקרה תוצרת וויסבוד זה ימנע ממך להרוס את המחשב

tevagil

New member
לא ספייקים

הבעיה לא ספייקים אלא שחברת החשמל יותרים הפסקות קצרות בחשמל מידי פעם. זה בכל הארץ. אם יתקלקל לי המחשב אתבע אותם...

מאגר

New member
יש לך תטעות יסודית בעינין

ישנם ספייקים ברשת שגורמים לנפילות מתח רגעי באיזורים שונם בארת בגלל חוסר איזון ואם יתקלקל לך המחשב ותתבע את חברת חשמל ההוצאות שתוציא על התביע יהיו יותר גדולת ממחיר התיקון וגם עוד תשלם את הוצאות המשפט (היו כבר תקדימים) עדיף לך לקנות רב שקע מיוצב נגד ספייקים בכמב שקלים מאשר להסתבך במשפטים. כפי שאמרו חז"ל סוף מעשה במחשבה תחילה. חג שמח וגמר חתימה טובה

tevagil

New member
כמו שאמרת

הבעיה אינה הספייקים (קפיצות מתח רגעיות) אלא הפסקות החשמל הקצרות. במחשב יש קבל שמסנן את הספייקים, וכן קבל גדול מאוד של מאות מיקרופרד שיכול לקלוט אפילו ספייק ענק בלי בעיות. ואני בכלל טכנאי מחשבים ואני צריך להודות לחברת החשמל שהיא מסדרת לי עבודה ולא לתבוע אותה :) ואפשר לתת לך עיצה קטנה בלי שתעלב: לאחר כתיבת המכתב תעבור עליו שוב ותתן את השגיעות.

למעלה