בעיה בתוכנת הiriver manager

SailoR VenuS

New member
בעיה בתוכנת הiriver manager

היום קיבלתי נגן Iriver חדש, התקנתי את התוכנה והכל, אבל העמודה השמאלית, שאמורה להראות את התוכן של הנגן, ריקה. {disconnected} צירפתי תמונה. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל אבל הבעיה נמשכת.

SailoR VenuS

New member
אף אחד לא יודע?

matke

New member
עכשיו? עדין לילה.../images/Emo3.gif

סתם תחכה עד שמישהוא שיודע את התשובה יראה את ההודעה אנחנו לא עושים לך דווקא.

SailoR VenuS

New member
כן הבנתי את זה..

אבל ראיתי שאחרים מגיבים פה אז אולי יש מצב שהם יודעים ^^"

gt-master

New member
נסיון?

אז ככה,נתחיל במס שאלות: איזה נגן יש לך? האם הדלקת אותו בזמן החיבור? האם המחשב זיהה אותו והתקין דריבר?

SailoR VenuS

New member
תודה!!!

נגן iriver iFP-795 של 512 MB.. זה השם שלו אני מקווה.. כן, הדלקתי אותו, חיברתי אליו את הUSB, ואז למחשב. התוכנה\המחשב עדיין לא מזהה אותו אחרי שהתקנתי את התוכנה+הדרייבר.

maorp3

New member
את התוכנה...

קיבלת עם הנגן או שהורדת בנפרד?

SailoR VenuS

New member
המחשב זיהה "חומרה חדשה"

התקנתי אותה והכל היה בסדר, אבל הוא עדיין לא מזהה את הנגן כשזה אמור להתחבר לתוכנה.

Marble Arch

New member
ואז הוצאת אותו והחזרת?

כמה חיבורי USB יש לך? לחברה שלי זה קרה שהיא פשוט לא הכניסה לאותו חיבור כי יש לה כמה, והמחשב מזהה רק מהחיבור שממנו הוא זיהה את הנגן בפעם הראשונה. אבל אני ממש לא מבינה, סתם ניראה לי שהסיפור שלך נשמע דומה.. תנסה. בהצלחה.

לינקי

New member
גם לי זה קרה

שהיה לי את הנגן הג'נרי (ברוך השם החלפתי ל-H320) הייתי יכול להעביר שירים רק אם אני מחבר את הנגן למקום מסוים, ורק עם הכבל של המודם היה בחוץ... זה עוד סיבה למה לא לקנות נגן כזה, ומה שקרה עם האייריבר זה נראה לי שהוא הוציא את הנגן בלי לנתק את החומרה לפני כן, זה נכון?

stardust19

New member
לא לא הגיוני- יכול להיות שאתה הוצאת

בטעות את הנגן לפני שניתקת אותו בדרך הבטוחה אבל המחשב לא יכול לעשות דבר כזה- זה עדיין לא רובוט שעושה מה שבראש שלו

למעלה