בעיה בתצוגה

• פותח הנושא obz4
  • פורסם בתאריך

obz4

New member
בעיה בתצוגה

זה נראה לי אולי בעיה בהגדרות אינטרנט או משהו... אני נכנס לדף הראשי ורואה רק חלק ממנו, כלומר אם אני זז ימינה כדי לראות "אנשים שאולי אני מכיר" זה כאילו מחוק ולא רואים כלום אלא רק דף לבן...אפשר לסדר את זה איכשהו? ואיפה אני רואה בקשות חברות בממשק החדש?

meital always

New member
../images/Emo98.gif תצוגה בפייסבוק

1. לפי התיאור שלך נראה שאתה גולש בגרסה העברית החדשה של פייסבוק. בגרסה הזו יש עדין מספר תקלות ובאגים שנמצאים בטיפול המתכנתים, וזו שתיארת היא אחת מהן. עבור חזרה לגרסה האנגלית והבעיה ככל הנראה תיפתר מיד. נסה להיכנס בעוד מספר ימים שוב לעברית כדי לראות אם הבעיה כבר נפתרה. 2. בקשות חברות בממשק החדש מופיעות בדף הראשי (Home) בשורה העליונה שמתחת לשורה הכחולה, מימין לכותרת Welcome X (כאשר X זה השם שלך). אם לא רשום שם כלום אז לא ממתינות לך בקשות כאלה כרגע. בהצלחה...

obz4

New member
אממ אני בגירסה האנגלית

ומאז שהתחברתי יש את הבעיה הזאת... פשוט כל מה שאני צריך להזיז את המסך ימינה כדי לראות אותו שזה האנשים שאני אולי מכיר, ההיילייטס וכל זה לא נמצא, יש דף לבן.

meital always

New member
אם כך-

אם כך זו בעיה שלא קשורה לאתר של פייסבוק. לפני שאני אציע לך כמה דברים, כמה שאלות: 1. האם נתקלת בבעיה גם באתרים אחרים? 2. האם הבעיה חוזרת גם בדפדפן אחר, כמו של פיירפוקס או גוגל? (אם לא ניסית- מומלץ לבדוק) 3. האם זה קורה באופן קבוע או רק מידי פעם?

obz4

New member
תשובות

רק באתר של פייסבוק בבעיה הזו אין לי דפדפנים אחרים לבדוק מהם...אבל אני משער שאם אני אנסה ממחשב אחר להתחבר זה לא יעשה בעיות. זה קורה באופן קבוע.

meital always

New member
הצעה

אם כך, כמו שכתבתי, זו לא בעיה שקשורה לאתר פייסבוק. אני לא מומחית למחשבים אבל אני יכולה להציע לך להעלות את הבעיה באתר דפדפנים של תפוז, יש שם אנשים שמבינים בתחום ואני מניחה שיכירו את התופעה הזו. רשום שם גם באיזו מערכת הפעלה בדיוק אתה משתמש ובאיזה סוג דפדפן. כמו כן תציין שכבר פנית לפורום פייסבוק, כי יש להם נטיה במקרים כאלה פשוט להמליץ אוטומטית לפנות חזרה לפה... מצטערת שלא יכולה לעזור מעבר לזה, בהצלחה...

למעלה