בעיה בתצוגת קבצים בנגן

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
בעיה בתצוגת קבצים בנגן

שלום לכם, יש לי נגן SANSA של SANDISK, כאשר אני מעתיק אליו קבצים בעיברית, או שזה מציג לי אותם בג'יבריש או בעיברית הפוכה (שאם זה המצב אני כבר יודע מה לעשות). מישהו יודע ממה זה יכול לנבוע? (לחלק מהקבצים יש אותיות בעברית) האם יכול להיות שזה קשור לסוג הקובץ? (MP3, WMV). ואם למישהו/מישהי פה יש את הפתרון? תודה רבה.

יאיר B

New member
יש כמה תשובות לנושא בשאלות הנפוצות

ניסית לבדוק את מה שכתוב שם? מצורף קישור.

ny22

New member
מנהל
תודה! מה זה ID3v2 Tag?

ואם אני רוצה שיהיה לי אלבום בנגן עם כיתוב עיברי - זה אפשרי? הרי ברגע שאני מוחק את ה- ID3v2 Tag אז זה מוחק לי את שם האלבום שם הזמר וכו'... אז ישנה אפשרות שזה יופיע בנגן אבל בעברית?

יאיר B

New member
רק את שמות השירים

ממה שאנחנו ניסינו - הצלחנו רק עם שמות השירים. את הנתונים של ה-ID לא הצלחנו להפוך לעברית ושתראה טוב בנגן. אתה יכול לנסות ולשחק עם האפשרויות בנגן ובתוכנה, ואם תמצא דרך להפוך את התגיות נשמח לשמוע
.

ny22

New member
מנהל
זה רק בנגני סאנדיסק?

או גם בנגנים אחרים?

יאיר B

New member
יש נגנים שתומכים טוב יותר בעברית

למשל: נגן IRIVER H10 שיש לו אפשרות בתפריט לעברית. אולי גם בנגן האיביד זה עובד טוב (הוא הנגן הראשון שיש בו עברית מלאה). יש גם נגנים שאין בהם עברית בכלל (למשל: נגנים של קריאייטיב, סוני, איפוד - לא חוקי ומסיר אחריות וכמובן כל הנגנים הג'נריים שלא מיבוא של טופ). אנחנו מדינה קטנה ולא ממש מתייחסים אלינו

ny22

New member
מנהל
אוקיי אני אנסה ואם אצליח אודיע

ד"א - מי היבואן של סאנדיסק בארץ?

יאיר B

New member
היבואן בארץ: דלתא פילם

הם מיבאים את כל המוצרים שח סאנדיסק (כולל DOK וכו'). אגב, אותו יבואן גם מביא את המוצרים של קודאק (סתם לידע כללי)...

יאיר B

New member
יש עברית - אבל היא לא "חוקית"

ב"חוקית" הכוונה היא לעברית שהגיעה מאפל או שיש לה אישור של היבואן - חברת "ידע" בע"מ. העברית לאיפוד נכתבה ע"י אדם פרטי שלא קשור לאפל / "ידע" (עידו מנדלסון שמו). בגלל שאף אחד לא מכיר בעדכון שלו - ידע הודיעה שהאחריות שלה עלה נגנים מבוטלת. כיום העידכון שלו עולה 25 ש"ח. יש עוד קבוצה שמציעה עידכון עברית בחינם, אבל לא יודע מה טיבו. גם עידכון זה מוריד את האחריות מהמכשיר. יש קישורים לעידכונים אלו בקישורי הפורום (אם אתה רוצה להסתכל).

למעלה