בעיה ב-h10

ariel1989

New member
בעיה ב-h10

קניתי לא מזמן נגן mp3 של iriver (אייץ' 10) ויש לי בעיה די מעצבנת: כמעט כל פעם שאני שומע שיר אז אחרי שאני שומע אותו, כשאני נכנס לרשימה של האומנים אז את האומן שמבצע את השיר יש פעמיים ברשימה (אין לי מושג למה) ואז כשאני נכנס לאומן הזה (לאחד משני הקישורים) אז יש בתוכו רק את אותו השיר ששמעתי ואין את כל שאר השירים של אותו אומן, אפ אני מנסה למצוא שירים אחרים של האומן הזה דרך ה-playlists ולא דרך רשימת האומנים אז אני יכול לשמוע את השירים שלו אבל בלי שזה כותב את השמות של השירים (אני שומע את השיר אבל בשם השיר שמוצג יש שם של השיר האחרון ששמעתי ולא של השיר שאני שומע), למישהו פה פעם קרה משהו דומה??? אני חייב עזרה!!

OniOn Of a dOwn

New member
נמנמ

השירים מופיעים רק בבראווזר או בפלייליסטס? אם זו הבעיה אז כנראה שלא העברת נכון שירים גם לי זה קרה... ואז התקשרתי לתמיכה ואמרו לי למחוק הכל ולהעביר מחדש מאז זה הסתדר, בינתיים לפחות... אבל עדיין לא הבנתי מה היה לא נכון בהעברת השירים שעשיתי לפני זה כי אני מעביר אותו דבר בדיוק...

ariel1989

New member
השירים מופיעים בשניהם

כשאני נכנס לשירים דרך ה-playlist אז כמו שכתבתי זה מנגן אותם, אבל זה לא כותב את השם שלהם (זה כותב את השם של השיר האחרון ששמעתי) וכשאני נכנס דרך ה-playlist אז זה בסדר (זה גם כותב את שמות השירים) צריך פשוט להעביר את השירים מחדש??? כי אני יודע שאני מעביר אותם טוב, עם התוכנה שמצורפת עם הנגן, אבל אם אתה אומר שלך זה הסתדר אז אני אנסה...

ariel1989

New member
דרך אגב...

נראה לי שהבעיה שלי יותר מורכבת כי אצלי זה כותה ברשימת האומנים פעמיים את שם האומן ששמעתי ואז מופיע התוך האומן הזה רק השיר האחרון ששמעתי ואת שאר השירים שלו אני יכול למצוא ב-playlist (ואז זה לא כותב את השם שלהם) או ב-browser ואז זה נורמלי

ariel1989

New member
*browser

התכוונתי למעלה שכשאני נכנס דרך ה-browser אז זה נורמלי

weird dust

New member
מחקתה והכנסתה מחדש?

כמו שזה למעלה כתה? אתה מנתק את הנגן באופן בטוח אחרי העברה?

ariel1989

New member
עוד לא ניסיתי

עוד לא מחקתי והעברתי מחדש כי לא הייתי בבית מאז אבל לא נראה לי שהוא הבין מה הייתה הבעיה שלי, כי הבעיה שלי יותר מורכבת מזה שפשוט אין שירים ב-browser (אפשר לקרוא בהודעה הראשונה מה הבעיה). עכשיו אני מנתק באופן בטוח את המכשיר אבל בפעמיים הראשונות ניתקתי אותו סתם (לא כשהוא היה באמצע להעביר את הנתונים אבל גם לא במצב הבטוח), יכול להיות שזה קשור?? כי לא נראה לי שמפעמיים אז המכשיר ייהרס

ariel1989

New member
בינתיים זה הסתדר

עשיתי בתוך iriverplus עדכון של הנתונים שעל הנגן (כשהנגן מחובר) ומאז זה בסדר.

ariel1989

New member
בעצם זה לא הסתדר

זה שוב מכפיל את שמות האומנים של חלק מהשירים שאני שומע ומעלים חלק מהשירים של האומנים האלו

bitonano

New member
גם לי זה קורה פעם אחת...

פשוט פירמטתי לא היה לי כוח להתעסק בזה..

ariel1989

New member
איך מפרמטים???

פשוט מוחקים את הכל או שלמחוק עם האפשרות portable device" initialization" שנמצאת ב-options בתוכנה iriver plus??

bitonano

New member
אתה מוחק את כל השירים מהנגן ידנית

ואז דרך אייריבר + מחזיר.

למעלה