בעיה ב Moviemaker

unexpected

New member
בעיה ב Moviemaker

שלום, האם למישהו מוכרת השגיאה המצורפת? ניסיתי להתקין שוב את ה Moviemaker2 אבל כלום לא עוזר. אשמח מאד באם למישהו יש תשובה. תודה.

כן לי זה קורה אבל יותר גרוע

אני לוחץ על אפקט וזה יוצא לי מהתוכנה בלי לשמור בלי כלום! מישהו יודע מה זה?

unexpected

New member
אני מחפש תשובות

בפורומים נוספים. במידה ואמצא משהו אפרסם גם כאן.

unexpected

New member
כולם אומרים

לבצע שחזור המערכת. לא נראה לי שזה פתרון, אמשיך לחפש.

כרמלי

New member
מצורף לינק לאתר מצויין לפתרון בעיות

אני עצמי מצאתי תשובה לבעיית נפילה של MOVIE MAKER כל פעם שניסיתי לכתוב כותרות http://65.54.244.250/cgi-bin/linkrd?_lang=EN&lah=d454770732b67fac925a9d751ac5ac91&lat=1076134670&hm___action=http%3a%2f%2fwww%2eeicsoftware%2ecom%2fpictures%2fPapaJohn%2fWebsite%2dMM2%2fMM2%2ehtml

לא עובד :(

אני חייב לפתור את הבעיה הזאת אני נכנס ללינק הוא רושם לי Your email message has been idle and this link has become inactive. To access the link, close this window and return to your MSN Hotmail Message. Then click the browser's Refresh button or close your message and reopen it.

זה אתר טוב לmovie maker אבל...

אין שם את את הבעיה שזה יוצא לי באמצע? או שיש אבל אני לא טוב כל כך באנגלית!

unexpected

New member
תקשיב טוב.

שעות של מחקר הובילו אותי לפתרון! תוריד את Movie maker , תפתח את הקובץ שהורדת ב Winzip, תוציא משם את הקובץ עם סיומת ה MSI לספרייה אחרת. תלחץ קליק ימני ו- Uninstall או - הסר. עכשיו, תתקין שוב את ה MM2 לך למחשב אחר בו זה עובד תעתיק משם את כל הספרייה בד"כ ב C:\Program Files\Movie Maker ותדרוס את כל הקבצים במחשב שלך. זה יפתור לך את הבעיה. וגם - מומלץ להתקין directX 9. דרך אגב, חרשתי את האתר המומלץ, בגדול הוא טוב אבל יש בו יותר מדי אנפורמציה והוא מאד מבלבל. בהצלחה!

roymesi

New member
אז הנה הפתרון של כולכם

אתם צריכים לחפש קובץ ששמו: DIVAX.AF ולמחוק אותו. או DIVAF.AX או משהו כזה... תשתמשו בכוכבית (DIV*.*)ואז תמצאו אותו. זה הופיע במאמר של מיקרוסופט. אני עורך הרבה סרטים בתוכנה וגלשתי בהמון אתרים עד שמצאתי את זה. אני יודע שזו בעיה ידועה (אני מדבר על הבעיה של קריסת התוכנה). אם אתם מפחדים שזה יהרוס משהו אז תעתיקו את הקובץ למקום אחר אבל אתם חייבים למחוק אותו, אבל בכל מקרה זה הפתרון.

כרמלי

New member
אכן נכון גם אני עשיתי זאת והצליח

The conflict with the divxaf.ax codec is todays single biggest reason for MM2 crasing.find it,rename it and then testMM2. אצלי זה הצליח

למעלה