בעיה ב - win98

runa

New member
בעיה ב - win98

יש לי בעיה עם קובץ חסר שנקרא - winsvrc.exe משום מה אף יישום לא נפתח לי בגלל זה. אני מקווה שתענו לי במהרה, יש לי עבודה דחופה להגיש תודה מראש על העזרה

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אין!

תראי- חיפשתי בכמה מחשבים אחר הקובץ הזה ולא מצאתיו! בכל אופן אם יש לך בעיה ספצפית עם תוכנה מסויימת - תתקיני אותה שוב. אם הבעיה היא כללית של מערכת ההפעלה שלך (windows 98) אז תתקיני אותה שוב מחדש. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. חוץ מזה יכול להיות שגורם הבעיה זה בעצם וירוס שנצמד לקובץ הזה ואת צריכה להוריד אותו. בכל אופן תריצי אנטי וירוס לפני כל פעולה שאת עושה מעכשיו!

@poet

New member
בעיה בעיה - ווירוס war kiss

שים לב נידבקת בווירוס . שדפק לך את הרגסטרי לא לפחד מה שאתה צריך לעשות זה התקנה על הווינדוס הנוכחי של win98 הכל ישאר לך ויהיה במקום תעשה את העבודה ! , ואחרי זה תדאג לפרמט מחדש את המחשב כי הוא פשוט יזחול לך. להבא: אל תפתח קבצים שאתה לא מכיר!!!! ותשלח מייל לכל רשימת התפוצה שלך שלא יפתחו את המחשב

vempaire

New member
עזרה

שלום לך תתקיני את הwindows מחדש מבלי למחוק את המחשב בכלל ....הכוונה אפדייט.....והוא יתקן אוטומטית את השגיעות שנוצרו לך ואז ליתר ביטחון תעשי גיבוי מלא של המחשב או רק לקבצי מערכת.... אם יש לך שאלות אשמח לענות ! ביי ישראל

למעלה