בעיה בEcholink וצריבת תדברים ל Maxtrac

SPiRiTCoRE

New member
בעיה בEcholink וצריבת תדברים ל Maxtrac

שלום! יש לי Echolink ואני לא מצליח להפעיל אותו כלומר הוא עולה אבל לא מתחבר ניסיתי לעדכן גרסה ועדיין לא עזר לי אני אשמח אם תעזרו לי. וגם יש לי Maxtrac ואני רוצה לדעת איך משנים לו את התדרים בתחנות, אני יודע שזה עם כבל שמתחבר לחור של המיקרופון וצריך תוכנה לעשות את זה מישהו יכול להסביר לי איך ולהביא את התוכנה (שלפי מה שקראתי בגוגל זה RSS)? בתודה.

ronen4Z7GBB

New member
שלום לך.. אתה יכול להיזדהות?..

אם אתה חובב עם רישיון אשמח לעזור לך.. אני מכיר את האקולינק די טוב.. שלח לי אות קריאה ואתן לך מס' טלפון..

4Z1PF

New member
הסבר נוסף

יש צורך להרשם לשרות. השרות אינו עולה אגורה. אבל, צריכים להיות חובבים בעלי רישיון. אם אין לך רישיון לא תוכל להתחבר. לכן התבקשת להסביר אם אתה חובב מורשה.

4Z1PF

New member
הרשמה

כדי להפעיל את התוכנה עליך להרשם. קרא באתר כיצד עושים זאת. בקיצור יש לשלוח צילום (סריקה) של הרישיון שלך ותוך מספר שעות תוכל להפעיל את התוכנה והיא תתקשר עם כול התחנות שנמצאות על הרשת. ההרשמה כמובן חייבת להיעשות עם אות הקריאה שלך.

4Z1PF

New member
מקסטרק

יש שתי אפשרויות לצריבת המכשיר: 1. לבנות צורב, זה די פשוט למי שיש ניסיון בבנייה. 2. לצרוב אצל אחד מהחברה שיש לו צורב. אם תתקל בבעייה בהשגת צורב בסביבת מגוריך אוכל לעזור לך בצריבת המכשיר.

SPiRiTCoRE

New member
כבר שלחתי את הרשיון

שלחתי את הרשיון שלי לפני הרבה זמן והם אישרו לי וזה עבד ויום אחד זה הפסיק לעבוד דא"ג הרשיון שלי הוא עד 2009 וגם 4Z5NB אמר לי שזה לא עובד אצלו בבית... ולגבי הצורב: יש לך תרשים של הצורב? אפשר להשיג את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה? אם אני ישיג זה יהיה פשוט להרכיב את זה? (כלומר להלחים זהו?) ועם איזה תוכנה אפשר לצרוב ומה כל הפרוצדורה של הצריבה? (כדי שאני אבין איך זה הולך זה מאוד מעניין אותי) יש לי במכשיר כפתור Scan וכשאני לחוץ עליו הוא משמיע צפצוף שנשמע כמו לא איך מפעילים את זה? תודה.

zukik

New member
זה מה שאתה צריך

http://www.batlabs.com/2wayrib.html ולגבי המקסטרק הסתכל כאן http://www.batlabs.com/maratrac.html

4Z1PF

New member
תשובות

1. את החלקים ניתן להשיג בכול חנות אלקטרוניקה 2. אם זו הבנייה הראשונה שלך. זה לא קל!!! 3. את התוכנה יש ללמוד כמו כול דבר. בעיקר את המושגים שהם חדשים עבורך. 4. כדי שכפתור ה- SCAN יפעל יש לקצר תחילה את המתכת שמאחורי המיקרופון לגוף המכשיר.

SPiRiTCoRE

New member
לגבי הSCAN

המיקרוםון מקוצר עם הסטנד שלו אבל אם אני מוציא אותו אז המנורה של CALL נדלקת וגם אם הוא עליו הSCAN לא עובד

4Z1PF

New member
הוראות הפעלה

הוספתי את הוראות ההפעלה של המכשיר בנושא המאמרים (למעלה) נמצא בקטגורית נוהלי הקשר. מקווה שזה יעזור

למעלה