בעיה בIPOD....

atlant15

New member
בעיה בIPOD....

כמידי יום אני רץ בשכונת מגורי, וגם היום. ותמיד אני לוקח את הIPOD איתי. בשלב מסויים, לאחר שהסתיים שיר אני לא שמעתי שיר אחריו, וראיתי שיש איזושהי בעיה במכשיר, שכן הוא כאילו מעביר שירים אחד אחרי השני. לחץ כמה שנית על כפתור הסגירה, המכשיר סגר וזהו, מאז הוא לא נפתח. ניסיתי לחבר אותו למטען או למחש, הכל.. והוא לא עובד, המכשיר בן שנה וקצת דור רביעי. מישהו יודע מה הבעיה, איפה אפשר לתקן אותו בארץ? אני צריך את זה לאוניברסיטה ביום א'... תודה!

atlant15

New member
חשבתי על זה...

אבל הטענתי אותו אתמול, וזה כאילו אחרי שסיים שיר זה נתקע ולא ממש עשה סימנים של בטרייה מתה... מישהו יודע איפה אפשר בכלל לקנות בטרייה חלופית?

יאיר B

New member
תיקונים וכאלה זה ידע - היבואנים.

פרטים באתר האינטנט שלהם. סוללה ניתן לקנות דרכם (יקר) או ברשת (ולהחליף לבד - זול יותר). באופן כללי: לא טוב לרוץ עם נגני דיסק קשיח. התנודות הרבות יכולות לדפוק את הדיסק. יש איזו הודעת שגיאה על המסך? או שהוא סתם לא מדלק (אולי בעיה במגעים?) בכל מקרה, אם תצטרך לשלוח לתיקון, הנגן לא יהיה מוכן ליום ראשון. בהצלחה בלימודים

atlant15

New member
יכול להיות שזו הסוללה....

אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המכשיר, לא מופיע לי כלום. יש איזושהי דרך יותר בטוחה שאני יכול לדעת אם נגמרה הסוללה? ואם כן איפה באינטרנט אתם מציעים לקנות סוללה חדשה שלא תעלה יקר..
?

למעלה