בעיה בMP4

בעיה בMP4

קנו לי מהחנות BUG אמפי מהחברה iriver ויש לי שתי שאלות. אחותי שלחה לי פעם אתר שכאשר אתה שם שירים מיוטיוב(הכתובת) אז זה הופך את זה לקובץ מסויים ולאחר מכן היא נתנה לי תוכנה שהופכת את זה לקובץ mp3. לאחותי יש באמפי שלה( לא מהחברה שלי קנו) כמה שירים שהמירו מיוטיוב, והוא הפסיק לעבוד, אבל לעומת זאת יש לי אמפי שעשה המון בעיות אבל עכשיו הוא בסדר גמור ויש בו שירים מהתוכנה, השאלה שלי אם יש מישהו מפה שמכיר ויודע אם זה קשור? כי אני לא רוצה שזה יהרוס לי את האמפי החדש. והשאלה השניה שלי זה בקשר לאמפי החדש שכתבתי כבר למעלה מאיזה חברה הוא. יש לי כמה סרטונים שאני רוצה להכניס ואני יודעת שצריך קובץ avi כי יש שם כמה סרטונים שהם שמו שזה בקובץ הזה, ותהיתי אם יש איזה תוכנה שממירה סרטונים לavi? תודה מראש

יאיר B

New member
הנגן הגיע עם CD שבו יש תוכנה שממירה

את הסרטונים לפורמט שהנגן מכיר. אני מניח שמדובר ב-E100 שאפשר להריץ עליו סרטונים ומגיע עם מסך 2.4") להכניס CD לכונן במחשב, להתקין תוכנה, להשתמש בה (לצערי אני לא יודע איך היא עובדת בדיוק, אין לי נגן כזה). אפשר לקרא את ה-HELP שלה. לגבי השאלה הראשונה - עוד לא קרה לי מצב שקובץ מוזיקה הרס לי נגן. אבל אני לא יודע באיזה תוכנה השתמשת ומה עושה האתר שמדובר, אז קשה להתייחס לשאלה הזאת.

כן זה בדיוק האמפי שתיארת.

העניין הוא שבהוראות של הנגן לא היה כתוב איפה התוכנה ואני ממש לא מוצאת בדיסק את התוכנה, בטוח שזה מגיע עם? האתר שבו שומרים קובץ הוא http://keepvid.com/ והוא שומר בקובץ flv לתוכנה שממירה את הflv לmp3 קוראים BitComet FLV Converter. מכיר?

העניין הוא שאני לא מבינה את התוכנה

של הנגן ולא מוצאת שום הוראות...=\ באתר ששלחת זאת התוכנה שיש לי,יש מצב שלמיר קובץ וידיאו(flv זה קובץ וידיאו? אני פשוט לא טובה בסוגי הקבציםXD) זה מה שדפק? אין לי אימיול ואני ממש אוהבת להוריד מיוטיוב, מה זאת אומרת שאתה מוריד flv מיוטיוב ומה זה תוסף לפיירפוקס? תודה=)

יאיר B

New member
flv זה קובץ וידיאו

YouTube משתמשת בפורמט הזה לודיאו שלה. יכול להיות שהתוצאה של ההמרה גרמה לבעיות (לא יכול לדעת בוודאות). התוסף לפיירפוקס שאני משתמש בו להורדה של וידיאו (בעיקר מ-YouTube אבל יש עוד אתרים שהוא יודע לעבוד איתם) הוא הבא: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 את צריכה לזכור שתוכנות המרה לא יודעות להמיר flv לפורמטים שנגנים יודעים לנגן.

מישהו אחר יודע איך משתמשים בתוכנה

שבאה עם הנגן e100? כדי להמיר סרטים לקובץ avi כדי שאני אוכל לראות בנגן?

למעלה