בעיה גדולה מאד

בעיה גדולה מאד

אני גר בחדרה ובגלל זה אני כותב את זה פה. יש בבלוק שלנו ילדים פרועים. יורקים, מקללים, יוצרים רעש מחריש אוזניים, הורסים את הבניין, ועוד הרבה מאד בעיות. והוריהם מגדלים אותם בחינוך כזה. הם גנבו לי ולאבי 2 אופניים, אחת בשווי 300 ש"ח בערך, והשני זכיתי בהגרלה. אנו כבר הזמנו ניידת פעם ונזפו בהם. אך זה לא עזר. הם עדיין מקללים וטורקים את דלת ביתם ועוד מעשים. מה עושים? תבענו אותם לפני לפני יום- יומיים, אך לא נעשה דבר. מה עושים??? זה עבר את כל גבולות דיירי הבניין! וכולם פוחדים. עצות בבקשה.

והמעשים הכי חמורים:

לא משלמים שכר דירה לבעל הבית כבר חצי שנה ולוועד בית כבר שנה וחצי, והרסו לנו את סוכות, חתכו את כבל המנורה של הסוכה. ישבנו שם ר-ק ביום. מי יודע למי הם יפלו כשכנים אחרי שבעל הבית יזרוק אותם מהבלוק שלנו?. מי שרוצה לדעת מי הם שיצור קשר במסרים.

נופ18

New member
בקשר לתשלום שכר הדירה שלהם

זה לא אמור לעניין אותך אם הם משלמים או לא..... אם יעיפו אותם זה יעשה לך רק טוב....מ'כפת ך'? אבל אם זה יימשך תזמין שוב משטרה ושוב תתבע.....עד שהם ילמדו תלקח שלהם.....אפילו יום יום תזמין משטרה.....שיפתחו להם תיק! ואייין כזה דבר שתבעתם אותם ולא קרה כלום......! ודיירי הבניין צריכים לקום פה אחד ולהתלונן נגדם..... שכולם יתלוננו נגדם במשטרה ואז אולי יקרה משהו! אם אתם סובלים אזל שותקים אף אחד לא צריך לשלם את המחיר חוץ ממכם.... זה לא יפסק עד שתעשו משהו.....

יש בעיה...

רב הזמן ההורים יוצאים לחוץ לארץ או לכל מיני מקומות. הילדים בבית עושים מה שרוצים. עכשיו למשל האוטו של ההורים לא בחניה.

יש כמה דברים...

תפנו לאגודה לתרבות הדיור.. ובקשר לילדם עם הכאלה גרועים וההורים לא מגדלים אותם כביכול זה רק לדבר עם עובדת סוציאלת

נופ18

New member
מה עובדת סוציאלית?!!

אז בסדר....הם לא ידעו לחנך טוב תילדים שלהם.....יש מליוני משפחות כאלו בכל רחבי העולם זה לא אומר שצריך לקחת מהם תילדים....

נופ18

New member
זה כבר משהו אחר....

אם הם מזניחים אותם מגיע להם שיקחו אותם.....אבל צריך להסתכל על זה מכול הכיוונים אם הם לא מזניחים אותם אי אפשר פשוט יום בהיר אחד לקחת להם אותם וזהו.....

למעלה