בעיה גלישה באתרים מסוימים

liron50

New member
קורה גם בחיבור קווי וגם באלחוטי

נראה לי שהראוטר תקין. כי יש חיבור ואפשר לגלוש.
התומכים הטכניים שלהם, גם אומרים שמבחינתם הכל תקין

liron50

New member
בעיה גלישה באתרים מסוימים

יש לי חבילת ספק+תשתית 200MB , Hot +HotNet
מזה מספר שבועות נתקל בבעיה שגלישה באתרים מסוימים איטית בצורה קיצונית (מספר דקות כדי לטעון כל דף).
ניסיתי להתחבר דרך הסלולארי וכן להגדיר את הסלולאר כ-HotSpot ואז לגלוש דרך הנייד, זה גולש חלק.
שאלתי אחרים באותו זמן האם גם להם יש בעיות אם אותם אתרים ונענתי שלא, כך שלא נראה כמו בעיה באותם אתרים.
ניסיתי ממכשירים שונים- נייד, נייח ובכולם אותן בעיות. ניסיתי לנקות cache, מחיקת היסטוריה, אתחול מחשב, אתחול למודם, כלום לא עוזר. בד"כ זה מסתדר לבד אחרי כמה שעות, ואז ביום אחר נתקל בבעיה באתר אחר.

בתמיכה הטכנית אומרים שלא רואים שום בעיה, מהירות הגלישה מראה על כ-180MB.

מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לבדוק? האם כדאי להחליף ספק\תשתית?

נראה לי שאנחנו באותה הסירה

אני בהוט + 018 עם אותה בעייה פחות או יותר וכנראה אני לקראת השלב של מעבר מ 018 להוטנט כי מבחינת הוט לא מצאו בעייה וגם החלפת הוטבוקס כולל כבלל coaksali לא עזר וגם עשיתי אתחול להוטבקוס גם ניסיתי לנתק את המגבר ולא הצלחתי עד היום למצוא פיתרון לבעייה ואצלי זה מחודש פברואר שזה אומר כמעט 3 חודשים ואין פיתרון ופניתי להוט לא מעט פעמים והם טוענים שהכל תקין ומבחינת 018 לא יכולים לבדוק כי אני גולש ללא חייגן התיאור אצלי על הבעייה זה שכל האתרים איטייים אחרי יומיים ורק כיבוי והדלקה של הוטבוקס פותר זמנית את הבעייה שזה אומר המהירות חוזרת לסבירה ושוב כעבור יומיים אותה בעייה שזה אומר כל אתר עולה מאוד מאוד לאט עד לרמה שלא עולה בכלל

liron50

New member
לא מומחה, אבל הבעיה נראית בתשתית לכן לא ברור אם המעבר יעזור

כפי שרשמתי, אני בהוטנט + הוט ויש לי את הבעיה.
&nbsp
מזמן חשבתי לעזוב, אבל בגלל שנראה לי שהבעיה בתשתית אני די מוגבל.
סיבים אופטיים לא קיים עדיין באזור שלי, ובזק מוגבלים באזור שלי לעד 40 מגה. כך שנראה שאני "תקוע" עם הוט.
&nbsp
אשמח אם תעדכן האם שינוי הספק פתר את הבעיה.

בקרוב מאוד נגמרת לי הטבה ב 018 ואני עוזב אותם

ועובר כנראה להוט נט בחזרה כי היתי לקוח שלהם לפני כן

לא הבנתי למה לעזוב?

המחיר?

יום יומיים לפני סיום ההטבה תתקשה אליהם, יחדשו לך את ההטבה למבצע תקף באותו רגע בעלות של 49 ש"ח למעבר חבילה (מוסיף לך כ-4 ש"ח לחודש על פני שנה למחיר המבצע -ייצא לך 73 ש"ח לחודש על פני שנה).

liron50

New member
זה לא תמיד עובד ככה

לא תמיד הם מסכימים לחדש את ההטבה. לפעמים הכי טוב שהם מציעים זה המחיר
הנוכחי + 10 שח לחודש (ונתקלתי גם במקרים שהציעו בכלל מחיר הזוי בלי שום הנחה).
&nbsp
מציעים את זה מתוך הנחה שתסכים, אך כנראה שהמערכות שלהם שמנתחות את התנהגות הצרכן עדיין לא מספיק טובות. כמובן שחודש אחרי שאתה עוזב הם נזכרים להתקשר להציע לך מבצע.

אולי נפלת על נציג חדש

אני כבר שלוש שנים מחדש את ההטבה באופן הזה, אף פעם לא אמרו לי לא. נדמה לי שאפילו כתוב באתר שלהם שלקוח קיים יכול להצטרף לכל תוכנית המוצעת ללקוחות חדשים תמורת דמי מעבר.

למעלה