בעיה דחופה באייריבר----

riluman

New member
בעיה דחופה באייריבר----

יש לי H10, העברתי אליו כמה אלבומים עכשיו , אחרי שניתקתי אותו כמו שציך באתי לשמוע את המוזיקה ואז הפעלתי אותו ומופיע לי על המסך שלו הודעת שגיאה שאומרת- "db open error/ ואז למטה רשום- "connect iriver plus and db update" מה ז אומר, מה זה DB ? איזה עדכון אני צריך? זה ממש דחוף לי. תודה מראש

יאיר B

New member
DB זה דטה בייס. כנראה שצריך

לעדכן משהו בנגן. אני יודע שאיריבר+ מתקשר בעצמו לשרתים של איריבר ומוריד לבד עדכונים, אם יש כאלו. חבר את הנגן למחשב, הפכל את איריבר+ ותראה מה הוא יעשה. יש גם באפשרויות של התוכנה (סרגל עליון) אפשרות לבדיקת ידנית של גרסאות אחרונות של קושחה באתר איריבר.

riluman

New member
התוכנה אומרת שמותקן אצלי העדכון

האחרון. איך אני מתקין את אותו עדכון מחדש? אולי נמחק משהו מהדאטה בייס שלו? והאם זה ימחוק מהאייריבר את השירים שיש בו?

יאיר B

New member
עידכוני תוכנה ניתן להוריד מאתר

איריבר (יש קישור בקישורי הפורום). ממה שאני זוכר, כל השירים ימחקו (תקרא את ההוראות שימוש טוב לפני ההתקנה - הכל רשום שם).

riluman

New member
או קיי, אז איך אני מעביר עכשיו לתוך

התוכנה את כל הרשימות השמעה שיש לי על האייריבר? יש לי כמה עשרות אלבומים, איך אני מעביר אותם שיופיעו גם ב "all music"של התוכנה? לפני שאני מעדכן אני רוצה להעביר את כל השירים למחשב. את רוב השירים אין לי במחשב...

riluman

New member
שאתר של אייריבר יש כמה עדכונים...

איזה להוריד? אני רוצה את זה בלי ההגבלת ווליום כמובן....מישהו יכול אולי לתת לי קישור ישיר? אין לי מושג מה זה UMS שרשום שם אז אני מבולבל ממה שהולך שם. תודה רבה מראש לעוזרים

למעלה