בעיה דחופה בהתקנת פונטים

ליאת7

New member
בעיה דחופה בהתקנת פונטים

כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת, ואף אחד עוד לא הצליח לעזור לי, אולי מישהו כאן יוכל... אני לא מצליחה להתקין פונטים (גופנים) שאני מורידה מהאינטרנט אצלי במחשב. ניסיתי כבר את שתי הדרכים שהציעו לי: 1) לגזור את הגופן ולהדביק אותו בתיקיה C:\WINDOWS\FONTS וזה לא הלך. כלומר, נכנסתי למשל ל- word ובעיצוב --> גופן ניסיתי למצוא את הפונט שהעברתי, והוא פשוט לא היה שם. 2) בתיקיה C:\WINDOWS\FONTS אמרו לי לבחור באפשרות קובץ --> התקנת גופן חדש. הבעיה היא, שאין לי אפשרות כזאת בתיקיה C:\WINDOWS\FONTS בתפריט קובץ. אז מישהו אחר אמר לי שאם אין לי את האפשרות הזאת, כנראה שמערכת ההפעלה שלי לא בסדר ושאני צריכה להתקין אותה מחדש. אז במקום כל הסיפור הזה של ההתקנה מחדש, אני מנסה למצוא מפלט אחרון... מישהו כאן יכול להציע לי הצעה אחרת?! תודה רבה. נ.ב. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות 98.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
תנסי...

לעשות דבל קליק על כל אייקון חדש שהוספת- זה כאילו מתקין אותם. בעקרון אחקי שאת עושה דבל קליק - זה יפתח לך מעין חלון עם דוגמאות של הפונט- אבל לפי דעתי בדרך זה גם מתקין אותם למערכת- בכל אופן אין שום בעיה במערת ההפעלה שלך- ואין לך צורך להתקין אותה מחדש!

ליאת7

New member
אז ככה...

ניסיתי לעשות מה שאמרת, וזה עדיין לא עבד... יש לך הצעה אחרת..?

Blade

New member
המממ

לכי ללוח הבקרה (CONTROL PANEL) תכנסי לתוך ``גופנים`` (FONTS) שאת בחלון הזה, תבחרי בתפריט למעלה ב``קובץ`` (FILE) ואז תבחרי באפשרות ``התקן גופן חדש`` (INSTALL NEW FONT) אני מאמין שמשם את יודעת מה לעשות כבר. (למצוא את הגופן שהורדת על ההארד דיסק ולהתקין) *זה היה הרבה יותר קל אם היית אומרת באיזה שפה המערכת הפעלה. ככה לא הייתי רושם כל דבר גם בעברית וגם באנגלית......:)

ליאת7

New member
בעיה בהתקנת פונטים

המערכת הפעלה שלי בעברית, והסברתי לך שאין לי אפשרות של ``התקנת גופן חדש`` או שום דבר דומה לזה בתפריט קובץ בתיקיה C:/WINDOWS/FONTS , ובגלל זה אמרו לי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי. אז... מה אתה עוד מציע?

Blade

New member
הממ.... לא הגיוני.

יכול להיות שהמערכת הפעלה שלך שייכת לגרסא מוקדמת. או שמהלך ההתקנה שלה את בחרת באפשרות מסויימת שלא מאפשרת לך לעבוד עם זה. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות מבלי להתקין מחדש זה להוריד גרסאות עדכון (SERVICE PACK) מהאתר של מיקרוסופט. אולי זה יסדר את הבעיה. אבל אני באמת ממליץ שתלכי דרך הלוח בקרה לתוך ``גופנים``. תבררי את זה ותהיי בטוחה שאת לא יכולה לגשת לזה משם. ואם את כבר באתר של מיקרוסופט תנסי לברר אם יש להם כל מיני פאצ`ים שאמורים לטפל בעניין של גופני TRUE TYPE.

למעלה