בעיה דחופה....עזרה

airbrush 67

New member
בעיה דחופה....עזרה

קבלתי מכשיר עם מערכת הפעלהpalm os granet v.5.4.0 איזו גרסת דמו של איזה מכשיר אני יכול להוריד דרך טופ טכנולוגיות....ניסתי את treo 650 אבל העברית מתקבלת שבורה כזו.מצליח לקרוא אבל העברית לא מעוגלת ויפה.אלא שבורה כזו. לצורך העניין המכשיר שקבלתי הוא qool qda 700 בבקשה תעזרו לי בבעיה איציק

udifpalm

New member
המכשיר שקיבלת די נדיר

ועובד עם מסך QVGA כלומר 240x320 בניגוד לשאר הפאלמים שעובדים ב- 320x320, 320x480 או 160x160 (הישנים). זה אומר שעשויה להיות לך בעיית תאימות לתוכנות מסוימות. לגבי העברית, נסה את זאת. אם לא דחוף לך, אל תרוץ לקנות, כי החברה הנ"ל מפרסמת קודים להנחות בסדרי גודל של 40% עד 50% (על מחיר מקורי של $60) כל כמה חודשים. (ההנחה האחרונה היתה בתחילת מאי אם אני זוכר נכון). יש בנוסף הנחה של בערך $10 באתר pilotyid.com אם ממש דחוף לך לקנות ואין לך סבלנות לחכות להנחה גבוהה יותר.

airbrush 67

New member
udifpalm אתה בסדר...אבל

תראה אני הורדתי מ pikoc תתוכנה והתקנתי. אבל אני לא רואה תאיקונים בעברית.אבל אם אני כותב פתק או תזכורת אז יש עברית...יש מה לעשות עם האייקונים. ומה לדעתך אני צריך להוריד מטופ טכנולוגיות אם אחליט להוריד דמו מהם.איזה דגם של מכשיר אני צריך להוריד ואיזו גרסא. בכל אופן אני חושב שאתה בחור טוב .....באמת תודה איציק ותודה גם לבחור השני שענה לי אבל הדף לא זמין ...אבל תודה בכל זאת.

udifpalm

New member
העברית היא מסוג light

כלומר, התוכנות ישארו עם תפריטים באנגלית, אבל תוכל להזין בהם נתונים בעברית זה כמו Windows בעברית מול Windows Enabled אם אתה רוצה תרגום מלא של ממשק ההפעלה, תצטרך לקנות מכשיר אחר (יש מעט מכשירים שזה נתמך בהם, כולל ה- 680 החדש - אם תקנה עם עברית של אירון מאקסל טכנולוגיות). למכשיר שלך פשוט אין עברית עם תרגום מלא.

למעלה