בעיה דחופה!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

שבלולה2

New member
בעיה דחופה!!!!!!!!!

בעיה דחופה!!!!!!!!!
מי יודע בודאות האם אבטחה במוסדות חינוך עדיין נחשב לעבודה מועדפת??? ואם הבוס שלי חותם לי על כך שזה נחשב לעבודה מועדפת האם יש לזה ערך??? (בהתחשב בעובדה שזה תלוי בכלל בביטוח לאומי) האם זה הוגן שאני אקבל החזרי נסיעות בהתאם לחופשי חודשי של אגד גם אם אין לי קו אוטובוס שיכול להביא אותי לעבודה בזמן?

לאישור של הבוס אין שום משמעות.

בעיה דחופה!!!!!!!!!
מי יודע בודאות האם אבטחה במוסדות חינוך עדיין נחשב לעבודה מועדפת??? ואם הבוס שלי חותם לי על כך שזה נחשב לעבודה מועדפת האם יש לזה ערך??? (בהתחשב בעובדה שזה תלוי בכלל בביטוח לאומי) האם זה הוגן שאני אקבל החזרי נסיעות בהתאם לחופשי חודשי של אגד גם אם אין לי קו אוטובוס שיכול להביא אותי לעבודה בזמן?
לאישור של הבוס אין שום משמעות.
לא זה מה שקובע אם זו עבודה מועדפת. למעשה - גם ביטוח לאומי לא קובע, אלא החוק. לפי מה שאני יודע, אבטחת מוסדות חינוך נחשבת עדיין לעבודה מועדפת. ולעומת זאת - אבטחה בתחבורה הציבורית נחשבת עבודה מועדפת רק לגבי מי ששירת כלוחם או כתומך לחימה והתחיל לעבוד באבטחה לפני 1/7/04. בענין הנסיעות - לדעתי זה לא הוגן.

שיר ורד

New member
עבודה מועדפת

בעיה דחופה!!!!!!!!!
עבודה מועדפת
לא. זה תקף רק למי שהחל את עבודתו באבטחת מוסדות חינוך בין 1/8/2003 ל 1/3/2004. ראה בקישור. לגבי נושא הנסיעות תסביר בבקשה את הבעיה. האם אין קו אוטובוסים מביתך למקום עבודתך, האם הוא מתחיל לפעול לאחר תחילת עבודתך, האם אתה צריך לחכות זמן רב לאוטובוס ?

שיר, אתה בטוח שזה לא הוארך?

עבודה מועדפת
לא. זה תקף רק למי שהחל את עבודתו באבטחת מוסדות חינוך בין 1/8/2003 ל 1/3/2004. ראה בקישור. לגבי נושא הנסיעות תסביר בבקשה את הבעיה. האם אין קו אוטובוסים מביתך למקום עבודתך, האם הוא מתחיל לפעול לאחר תחילת עבודתך, האם אתה צריך לחכות זמן רב לאוטובוס ?
אני חושב שזה כן.

שיר ורד

New member
למיטב ידיעתי, לא

אני חושב שזה כן.
למיטב ידיעתי, לא
בחיפוש ברשת מצאתי רק את הארכה הזאת שכבר הסתיימה. בחוק ביטוח לאומי באתר של חילן , מופיע שאבטחת מוסדות חינוך היא לתקופה מוגבלת בלבד (עפ"י תיקון 65 לחוק). גם באתר של הביטוח הלאומי , מצאתי רק את זה

שיר ורד

New member
באתר הביטוח הלאומי

למיטב ידיעתי, לא
בחיפוש ברשת מצאתי רק את הארכה הזאת שכבר הסתיימה. בחוק ביטוח לאומי באתר של חילן , מופיע שאבטחת מוסדות חינוך היא לתקופה מוגבלת בלבד (עפ"י תיקון 65 לחוק). גם באתר של הביטוח הלאומי , מצאתי רק את זה
באתר הביטוח הלאומי
יש להכנס לקישור עדכונים אחרונים ומשם לעדכון על אבטחת מוסדות חינוך. לפי כל העדכונים , מי שהחל לעבוד באבטחה בתקופה הנ"ל, יכול להמשיך וצבור את חצי שנת העבודה בהמשך. מי שטרם התחיל לעבוד באבטחה בתקופה הנ"ל, לא זכאי לכך.

שבלולה2

New member
ניידות

עבודה מועדפת
ניידות
אין לי אוטובוס שמקשר בין המקומות כך שאוכל להגיע בזמן לעבודה ואם אני מאחרת אני עלולה לקבל קנס (לפי תנאי עבודה באבטחה)

שיר ורד

New member
עדיין לא הבנתי את הקשר

ניידות
אין לי אוטובוס שמקשר בין המקומות כך שאוכל להגיע בזמן לעבודה ואם אני מאחרת אני עלולה לקבל קנס (לפי תנאי עבודה באבטחה)
עדיין לא הבנתי את הקשר
אם אין אוטובוס שמקשר בין המקומות, אז איך את מגיעה? אם ברגל, אז אין סיבה שתאחרי. אם את צריכה להגיע בשני אוטובוסים ומקבלת החזר בגובה חודשי חופשי המכסה את שני הקוים ביחד זה חוקי. את כמובן, צריכה לצאת מהבית מספיק מוקדם כדי להגיע בזמן למרות עיכובים בכל אחד משני הקוים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה