בעיה דחופה

בעיה דחופה

אני נשואה 12 שנים בת 34 וגם בעלי, יש לנו בעיה שנסחבת הרבה זמן ומעיבה על חיי הנישואין, אנו זוג דתי ומקיימים יחסי אישות רק שבועיים בחודש (שמותר) הבעיה היא שבעלי רוצה יחסים יותר ממני, כ- 4 פעמים בשבוע, ולי מספיק פעמיים בשבוע, העניין הזה מתסכל ואינני יודעת אך לפתור אותו, ובנוסף מפריע לו שאני אוהבת את התנוחה הרגילה, והוא רוצה כל מיני שינויים שלא תמיד בא לי עליהם, הוא יכול פתאום באמצע היום להחליט שהוא רוצה סקס ולי זה קשה להפסיק את כל המחוייבות והלחץ והסביבה ולהתפנות רק אליו, והוא נפגע מזה ויורד לו הבטחון, יש לציין שאין לו או לי ניסיון בעבר עם בני זוג אחרים, ואלו עיקר הבעיות בנינו וזה גורם להתדרדרות בנינו, אשמח לקבל עצה.....

התדירות בה רוצים בני זוג לקיים

יחסי מין שונה לרוב אצל בני זוג ובכל המגזרים. החשק המיני שונה בתקופות שונות של החיים, רמת העייפות, הפניות וכו... גם אופי התנוחות ורמת הפתיחות שונה אצל כל אחד. זה שייך לדרך בה גדלנו, למסרים מן הבית לגבי שמרנות, ויתכן שאת גדלת באווירה שפחות מאפשרת לך היום "להתפרע" בסקס. חשוב מאד שתשתפי את בעלך בקשיים שלך לא רק בלאמר "אין לי חשק היום" אלא לפרט יותר. לאמר לו שאת אוהבת אותו ונהינת מיחסים אנטימיים איתו (בתנאי גם שזה נכון...) ואת מוכנה לעבוד על עצמך לקראת שינוי שיעשה בהדרגה על פי יכולתך. חשוב שידע ויראה שאת אוהבת אותו וכן רוצה אותו אבל גם כשאת אומרת לא- תגבי את זה בהבטחה למחר ומשל. אפשר גם על פי רמת היכולת שלך לפעמים "לעזור" לבעלך לגמור ללא כל "הפרוצדורה" המינית. בשביל אדם שאנו אוהבים זאת גם אפשרות טובה שפעם אחת תעשי את זה רק בשבילו. הכל כמובן במסגרת הנוחות שלך ורמת המסוגלות שלך. אני גם ממליצה לכם ללכת ליעוץ. הבעיה שלכם אינה גדולה כיום אבל כאשר יש חוסר שביעות רצון במיטה, זה מקרין על כל היחסים שכמו שכתבת יכול להדרדר אם לא יהיה שינוי בגישה של שניכם. טוב שאת פונה וערה לקושי, שהוא באותה מידה אחריות של שניכם לנסות ולשפר. לא ציינת אם את בכלל נהינת מקיום יחסים . זאת נקודה חשובה . תמשיכי להתייחס ואנסה לעזור.

למעלה