בעיה חברתית:/

sexit16

New member
בעיה חברתית:/

היי אני מורן אני בכיתה ט' .בשנה הבאה יש לנו מגמות בבית ספר.ואנחנו עוברים לתיכון באותו הבית ספר,רק בבניין אחר וכיתות אחרות עם ילדים אחרים מהשכבה. אני מהכיתה יש לי את החברות שלי 3 חברות שהם גם לא כאלה אוהבות אותי אני רק נדחפת ביניהם שם ומנסה להראות שייכות למרות הזילזול מפניהם רק לא להיות לבד.אבל הם גם קצת חברות כי לפעמים הם לצידי הקיצר לא יודעת איך להגיד אותן.. הבעיה היא ששנה הבאה אני יהיה בכיתה לבד לא איתן ולא עם אף אחד מהכיתה שלי כמעט חוץ מכמה פרחות וכמה ערסים. ומכל הכישכבה במגמה שלי זה הערסים. אני במגמת ניהול יצור ותכנות מדעים.שזה נחשב למגמה בינונית. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו.. איך אני יתמוד כל ה 3 שנים האלה? אני הבן אדם הכי פחות חברותי בעולם הזה. אני לא יודעת איך לגשת לדבר עם אנשים.אני כל הזמן מתביישת בעצמי באיך שאני נראית(שמנה)כמה שאני מנסה דיאטות וספורט כלום לא עוזר.אני מתביישת בהכל.גם בהורים שליי.. אמא שלי היא מאוד נמוכה 1.45 ויש לה בעיית עצמות שהיא כל הזמן יורדת בגובה וכל מיני. אני אוהבת אותה מאוד מאוד מאוד אבל זה מאוד מבייש אותי ככה שכולם רואים ומרכלים וכל זה. תכלס אני יודעת שאני לא צריכה להתבייש כי היא אמא שלי והיא באמת אבל באמת הכלללל!!!בשבילי..הכל!! בלעדיהה?!אני כלום! והיא יודעת שאני מתביישת בה.וזה מאוד כואב לה.. איך נפטרים מהביישנות?ומהה אני יכולה לעשות כדי להיפתח לאנשים מהשכבה? שאולי חשבו בעבר שאני סנובית,שקטה וכולי וכולי?? תודה מראש

stacys mom

New member
...

אל תדאגי. גם חברה שלי הכי ביישנית שיש,נרשמה למגמה של הכי הכי נמוכים(אתגר) והכל הסתדר אצלה בהתחלה היא חשבה שאין לה חברים והיא לא מסתדרת שם אבל אחרי זמן לא רב אפילו הערסים התחברו אליה,היא שינתה גישה והראתה קצת בטחון או משהו כזה. תהיי יותר פתוחה,אל תתביישי מאף אחד,ערסים עם כל החוסר אהדה שלי אליהם יכולים להיות נחמדים והם לא יציקו לך סתם,תהיי נחמדה ויהיו נחמדים אלייך. שום קרירות. ויש לי עוד חברה שאמא שלה נמוכה יותר ממנה והיא ממש נמוכה אבל חפיף,אז מה??

one sick kitty

New member
היי

אני מזה מבינה אותך ... גמני הייתי (ועדיין קצת) סגורה וביישנית אבל יש פיתרון והוא פשוט מאוד! כל מה שאת צריכה לעשות הוא להתנהג "כאילו" יש לך ביטחון עצמי...כשתתרגלי לזה ,לא תשימי לב שזה יוצא לך בטיבעי...אנם זה לא בא כ"כ מהר...אבל עם הזמן את שתימי לב (וגם אלה מסביבך) שאת פתוחה יותר תנסי להביע דעות בנוגע לדברים,כל מה שאת צריכה זה שישמעו את הקול שלך תדברי הרבה בטלפון דבר שאנשים מאוד אוהבים זה לדבר על עצמם..תתענייני נורא בבעיות שלהם...במה שהם חושבים...זה נורא יעלה ת'חיבה כלפייך כשתהפכי לאוזן קשבת-אוטומטית תהפכי לחברה טובה... ועוד משו חשוב...עליתי על כל זה בזכות הדיאטה שלי,אנלא אומרת שאת חייבת דיאטה,אני אפילו לא יודעת איך את נראית,אבל מה שכה,הדיאטה הזאת שינתה אותי...אנשים מדברים אליי אחרת, אני מדברת אחרת!! מרגישהיו תר טוב,את אומרת למישי שיושבת לידך או משו...וואי אין לי בגדים,בא לך לקפוץ איתי לקנות משו? ככה הדברים האלה מתחילים לא יודעת אם חרגתי ממה ששאלת נ.ב חברים טובים הם כאלה שמדברים באופן יומיומי בטלפון אם הבנתי נכון את בטח התעמלת שבוע (תוך בדיקה תמידית של התקדמות הגוף..) ראית שאין תוצאות והפסקת דיאטה לוקחת זמן וסבלנות :) תקומי בבוקר תגידי לעצמך "אין כמוני" זה ישנה אותך מקווה שעזרתי :)

למעלה