אהלן אלון, התייחסות שלי.
אני יכול להבין את התחושה שלך.
אני אספר קצת על עצמי כדי לקשר את זה לשאלתך, זה יהיה טיפה ארוך.
בחטיבה-תיכון הייתי חלק מחבורה (של חבר'ה ממש טובים) של חננות-על וכמעט כל אחר-הצהריים-ערב הייתי באימון כדורסל של הקבוצה שלי.
בראש שלי, אהבתי יותר את החבר'ה מהכדורסל שהם היו מאוד זמניים ופחות "ספרתי" את החבר'ה שלי. והקש ששבר את גב הגמל היייתה התקופה לקראת סוף התיכון בה הכרתי את החברה הראשונה שלי, מרוב התלהבות וכתוצאה מחוסר ביטחון קיצוני שהיה לי בזמנו פשוט בלי לשים לב בזמן הקריטיים נקרא לזה (סוף תיכון-תחילת צבא) לא שמרתי על קשר ופשוט מצאתי את עצמי לבד. אמנם זה מצחיק להגיד לבד כשאתה בזוגיות, אבל שכל יציאה אתה יוצא עם חברה שלך וחברות שלה ואין לך חבר לרפואה כמעט, זה מצב לא בריא ולא תקין.
הצבא היה עבורי המקפצה הרצינית בקטע הזה, לפחות בחלק של היום-יום, וביד הגורל, כשחזרתי יום אחד פגשתי חבר אחר מהתיכון, דיברנו על התכניות לסוף השבוע, בסוף יצאנו ביחד עם החבר'ה שלו ומאז זה "נדבק". עם זאת, ובגלל אותה תקופה בחטיבה-תיכון, ועקב העובדה שהחבר'ה הנוכחיים שלי הם די....מקובעים, והעובדה שבת הזוג שלי ואני נפגשים רק בסופי שבוע, יש תקופות לא מעטות שבהן אני מרגיש לבד (הטלפון לא מצלצל מבחינת חברים, פשוט אי אפשר למצוא לעשות משהו עם מישהו), אני מכיר את ההרגשה, זה מאוד מסתכל וזה באמת יכול קצת לייאש.
המסר שלי והשורה התחתונה שלי מכל המגילה הזו - היא שאתה לא יכול לדעת מתי פתאום הקלפים ישחקו לך ככה ופתאום תיפול לתוך חבר'ה שיתיאמו לך והמצב ישתנה. אם זו יכולה להיות אופציה, אז אני יכול להמליץ על לנסות לעבודה בעבודה בשירות לקוחות טלפוני של חברה גדולה (מניסיון), זה מכניס אותך למצב חברתי אחר ואתה יוצר שם קשרים לא משנה מי ומה אתה.
תנסה ליזום בקטנה עם כאלה שאתה חצי בקשר איתם, פה בירה שם יציאה או לקפוץ אליהם לקפה, אם יש מישהו שאתה פתוח איתו, תרשום לו את מה שרשמת כאן בצורה מעודנת יותר.
בנוסף לכל זה, תפתח את הלבד שלך, אל תשב בבית ותחשוב כמה רע. גם אני, כיום, שהמצב שלי יחסית "משופר", אני הולך להמון הופעות מוסיקה לבד, יצא לי פה ושם לשבת בפאב לבד, הלכתי לכמה סרטים לבד, אפשר לקפוץ לים, סיבובי הליכה עם מוסיקה - זה גם ינקה לך קצת את הראש וישמור אותך שפוי ופחות מתוסכל וזה גם ישדר לסביבה שאתה פעיל,שאתה עושה דברים, ובסוף זה מקרין החוצה (תדמיין סיטואציה שאתה בא ביום ראשון לעבודה, שואלים אותך מה עשית בסופש - ההבדל בין להגיד לא משהו מיוחד/כלום לבין הייתי בהופעה של....ים וכו' - תבוא איתי אם בא לך פעם הבאה).
מקווה שעזרתי קצת, תאמין שהמצב ישתנה ותשנה אותו בעצמך.
בהצלחה!