בעיה חדשה ישנה.

queen helen

New member
בעיה חדשה ישנה.

פעם ראשונה מאז שהגדרתי את עצמי כא-סקס, שמצאתי את עצמי
במישהוא. זה בטח יעבור, זה חייב לעבור (למרות שזה מישהוא שהייתי רוצה לפצוח איתו במע' יחסים לוהטת, נטולת מין - כמובן...), אבל עד אז אני בסרטים... סרטים שונים מאד מאלה שהיו בתקופה ה"מינית" לכאורה שלי, ובכל זאת... מה עושים???

gabriel1349

New member
המממ

מה נראה לך? איזו בררה נותרה חוץ מלשוחח איתו , להיות כנה והוגנת.. שיהיה בהצלחה בכל אופן בלי לבבות שבורים וכאלה.

queen helen

New member
הממממממממממ?

כנה? הוגנת? לא יצא מזה כלום, אז למה להתחיל משהוא? אם יצא, ברור שאני אשים את הקלפים על השולחן, אבל עד אז...

e i t a n 1 2 3

New member
חולק עלייך קצת אם מותר לי...

לרוב אנחנו משערים השערות בלי לדעת במאה אחוז את העובדות. עד שלא ניסית לא תדעי.ויתכן שאם לא תפתחי בעדינות שיחה,תחיי בהרגשה שאולי היתה אופציה שאפילו לא בדקת. חוץ מזה רבים מה"מיניים" אינם כאלה מיניים כמו שחושבים,יש שרמת המיניות שלהם באופן מפתיע קרובה מאוד לשלנו,כלומר חשוב להם הסקס לפעם פעמיים הראשונות כביכול בשביל ה"חיבור" כמו שהם קוראים לזה ולאחר מכן רבים מהם ממש לא מוטרדים מהעניין אם כל שאר צורכיהם הזוגיים מסופקים.יתכן ותופתעי מאוד בשיחה פתוחה.וגם אם לא לפחות לא תחיי בתחושה שאולי פיספסת הזדמנות שהיתה. בהצלחה ואשמח לתת כתף או כל עזרה.

gabriel1349

New member
אז מה את מציעה לעצמך?

לחיות באשליות ולהוליך שולל? ואח"כ את יוצאת מתוסכלת וגם הוא... גם לאנשים מיניים יש רגשות, בתקווה שהוא אדם רציני הוא עלול להפגע. אמנם הוא ימשיך הלאה וכולנו אנשים בוגרים, אבל למה לעשות רע אם אפשר למנוע זאת? תקשורת והוגנות זה "מפתח" של כל קשר. שורה תחתונה אם את מרגישה מאוהבת ואת מרגישה שזה הדדי- תשוחחי עימו. כמובן את לא חייבת לקחת את עצתי

Tristitia

New member
צודק לגמרי

בלי תקשורת וכנות כלום לא יילך א-מיניות זה לא גזר דין לחיות בלי בן זוג, אבל צריך מראש להסביר את העיניין

queen helen

New member
מהההההההה????????

קראת בכלל את מה שכתבתי? למה אתה תוקף אותי בהולכת שולל? בגרימת תסכול למישהוא אחר? זה שאני מרגישה כלפיו משהוא, לא אומר כלום לגביו, סביר להניח שהרגש הוא חד צדדי לחלוטין, אז למה אני לא הוגנת? בכל מקרה - מה ששאלתי זה איך להתמודד עם רגשות כשכנראה לא יצא מהם שום דבר, לא האם להצהיר על חוסר נטיותי כדי לא לפגוע באף אחד (ואת זה כתבתי שאני אעשה, למקרה שלא שמת לב)... איתן - תודה על תגובתך!

gabriel1349

New member
מתנצל אם הבנת זאת כתקיפה

מה שכתבתי היה בכדי להקדים תרופה למכה ותו לא. וזה היה תוספת למה שאיתן ענה לך ויפה.

Limbonic Art

New member
אני מציעה להמתין קצת

לראות לאן הרוחות נושבות, לא צריך להניח ישר את פצצת הא-מיניות. יכול להיות שזו תיהיה מערכת יחסים ידידותית מקסימה ויכול להיות יותר מזה. זאת בהתאם ולפי איך שאת כותבת שאין לך מושג אם הקשר הדדי או לא.. אז קודם לברר כשתדעי אז תשוחחי עימו
בנתיים, תהני מהתחושה הטובה לצידו, זה בטח לא קורה כל יום
לשאלתך- איך להתמודד עם רגשות שכנראה לא יהיו איתם כלום- קודם לראות מי ומה ואח"כ מה לעשות. מה גם שאת יודעת הכי טוב איך להתמודד , מה מרגיע אותך ומה גורם לך לשכוח. אני לא מציעה לך לוותר על קשרים , כפי שTRISTITIA כתבה באמצע- א-מיניות זה לא גזר דין להיות לבד כי אין טעם. אם זה ממש מטריד ואת מרגישה שהקשר שלך הולך להיות הדדי - אז כן לשוחח איתו זה הפתרון ,לפני שבאמת מישהו יאשים אותך בהולכת שולל ואז באמת לא תרגישי טוב עם עצמך. שיחות הרבה פעמים מפתיעות- אין לדעת באמת איך הוא יגיב, כפי שאיתן כתב לך

queen helen

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

ובהחלט עדיפה ידידות על כלום במקרים מסויימים...

avi1283

New member
אם

את רק שואלת לגבי איך להתמודד עם הרגשות ואת בטוחה שלא יכול לצאת מזה קשר, אז לדעתי עדיף דווקא לנתק את הקשר, וזה אם את לא סתם מעונינת אלא באמת מרגישה שאת מאוהבת וחושבת עליו כל הזמן, לדעתי את רק יכולה להיפגע מזה שתישארי רק ידידה שלו וחבל. זה מה שאני הייתי עושה, או לפחות חושב שזה מה שאני צריך לעשות ובסוף פועל אחרת :). לדעתי בכל מקרה אפשר לברר מה הוא חושב לגבי מין מבלי להבהיר שאת מעונינת בו, כמו לגלות לו שאת א-מינית או להגיד לו שחברה שלך היא א-מינית או שקראת כתבה וכו' וכך לראות מה דעתו על הנושא, או איכשהו להגיע לדבר על הקשרים הקודמים שלו ולהגיע לנושא. בכל מקרה בהצלחה.

למעלה