בעיה חדשה. נמאס לי מחשבון גוגל באפליקציה ולא מצאתי איך להתנתק ממנו

רוב הזמן נח

Well-known member
בדפדפן זה אפשרי, אבל באפליקציה לא מצאתי שום דרך להתנתק מהחשבון. וגם לא ניתן להסיר את האפליקציה.

אז שיחזרתי את הטלפון להגדרות יצרן. הבעיה היא שזה לא ממש הגדרות יצרן. אחרי העדכון הגדול האחרון היו שינויים במערכת. מסתבר שזה נכנס אוטומטית להגדרות היצרן. אחרי הפעולה של איפוס להגדרות יצרן, הטלפון עלה כמו חדש אבל עם העדכון החדש, ולא כמו שהגיע במקור.

ובעיה חדשה. הקלטת השיחות נדפקה שוב. היו איתה בעיות בהתחלה שהיו לוחצים והיה נרשם שההקלטה נכשלה.
אחרי העדכון החדש זה סידר והיה אפשר להקליט. ועכשיו אחרי איפוס להגדרות יצרן, שהיה כולל את העדכון הגדול, ההקלטה שוב לא פועלת.

לוייםLEVIM

Well-known member
בדפדפן זה אפשרי, אבל באפליקציה לא מצאתי שום דרך להתנתק מהחשבון. וגם לא ניתן להסיר את האפליקציה.

אז שיחזרתי את הטלפון להגדרות יצרן. הבעיה היא שזה לא ממש הגדרות יצרן. אחרי העדכון הגדול האחרון היו שינויים במערכת. מסתבר שזה נכנס אוטומטית להגדרות היצרן. אחרי הפעולה של איפוס להגדרות יצרן, הטלפון עלה כמו חדש אבל עם העדכון החדש, ולא כמו שהגיע במקור.

ובעיה חדשה. הקלטת השיחות נדפקה שוב. היו איתה בעיות בהתחלה שהיו לוחצים והיה נרשם שההקלטה נכשלה.
אחרי העדכון החדש זה סידר והיה אפשר להקליט. ועכשיו אחרי איפוס להגדרות יצרן, שהיה כולל את העדכון הגדול, ההקלטה שוב לא פועלת.
בקשר להקלטת שיחות
תעביר את ממשק המכשיר לאנגלית
תתקשר למספר מסויים ותלחץ על הקלטה
עכשיו תחזיר את הממשק לעברית
זהו מעכשיו זה יעבוד באופן תקין

רוב הזמן נח

Well-known member
בקשר להקלטת שיחות
תעביר את ממשק המכשיר לאנגלית
תתקשר למספר מסויים ותלחץ על הקלטה
עכשיו תחזיר את הממשק לעברית
זהו מעכשיו זה יעבוד באופן תקין
העיקר ההוא בחנות הסלולרי אמר לי בביטחון מלא שמעכשיו שיאומי ביטלו את ההקלטות. זה נראה לי מוזר. כי בהתחלה זה לא עבד. אחרי העדכון מערכת האחרון זה התחיל לעבוד. ואחרי שעשיתי איפוס להגדרות יצרן זה שוב הפסיק לעבוד. נראה לי מוזר הקצב הזה שמפעילים הקלטות במכשיר ואז שוב מבטלים. ידעתי שזה משהו במכשיר.

צריך לשים במועדפים של הפורום (y)

JEK12345JEK

Well-known member

להתנתק מגוגל
להקיש על הגדרות >> חשבונות וסנכרון >> GOOGLE >> עוד >> הסר חשבון

JEK12345JEK

Well-known member
לא היה דבר כזה באפליקציה. חפרתי בכל ההגדרות שמצאתי שם ולא היתה דרך להתנתק מהחשבון.
זה לא קשור לאפליקציה

כל אחד יכול לעשות זה:

1) להקיש על הגדרות
2) להקיש על חשבונות וסנכרון
3) להקיש על GOOGLE
4) להקיש על כתובת האימייל של גוגל
5) להקיש על עוד
6) להקיש על הסר חשבון
7) זהו

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא קשור לאפליקציה

כל אחד יכול לעשות זה:

1) להקיש על הגדרות
2) להקיש על חשבונות וסנכרון
3) להקיש על GOOGLE
4) להקיש על כתובת האימייל של גוגל
5) להקיש על עוד
6) להקיש על הסר חשבון
7) זהו
לא הצלחתי למצוא את זה. אז מחקתי הכול באיפוס להגדרות יצרן. פעם הבאה שאני אתחבר לחשבון גוגל, אני אבדוק את זה. אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב.

אגב, בסלולרי יש כיבוי ובאותו מסך יש גם אתחול. עשיתי אתחול ולא ראיתי שזה עשה משהו ששונה מכיבוי והדלקה רגילים. מה האתחול עושה?

לוייםLEVIM

Well-known member
לא הצלחתי למצוא את זה. אז מחקתי הכול באיפוס להגדרות יצרן. פעם הבאה שאני אתחבר לחשבון גוגל, אני אבדוק את זה. אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב.

אגב, בסלולרי יש כיבוי ובאותו מסך יש גם אתחול. עשיתי אתחול ולא ראיתי שזה עשה משהו ששונה מכיבוי והדלקה רגילים. מה האתחול עושה?
אתחול = כיבוי והדלקה של הטלפון בפעם אחת
במקום לכבות בנפרד ולהדליק בנפרד

רוב הזמן נח

Well-known member
מצאתי בנתיים שתי חנויות להורדת אפליקציות

11112.jpg

כתחליף לחנות של גוגל. אפשר להוריד את אותם אפליקציות בלי צורך להירשם לאתר.

לפני האיפוס היו לי טונות של משחקים שהתקנתי. עכשיו הכול ריק.

אחרי האיפוס התקנתי זריז איזה טפט חינמי וזה עשה לי את הצורה הזאת של הסמלים. עם ההגדרות בוורוד :ROFLMAO:

רקע שחור אני תמיד מעדיף. גם במחשב. זה גם פחות אור מהמסך וגם מבליט את הסמלים.

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
מצאתי בנתיים שתי חנויות להורדת אפליקציות

צפה בקובץ המצורף 61273

כתחליף לחנות של גוגל. אפשר להוריד את אותם אפליקציות בלי צורך להירשם לאתר.

לפני האיפוס היו לי טונות של משחקים שהתקנתי. עכשיו הכול ריק.

אחרי האיפוס התקנתי זריז איזה טפט חינמי וזה עשה לי את הצורה הזאת של הסמלים. עם ההגדרות בוורוד :ROFLMAO:

רקע שחור אני תמיד מעדיף. גם במחשב. זה גם פחות אור מהמסך וגם מבליט את הסמלים.
חנות האפליקציות של וואווי

להתקין את שני האפליקציות לפי הסדר:

1) HMS CORE

2) לאחר מכן תתקין את APPGALERY

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
תתקין את החנות של וואווי
HMS CORE

לאחר מכן תתקין HMS הרגיל
מה זה נותן שתי ההתקנות האלה?

לוייםLEVIM

Well-known member
מה זה נותן שתי ההתקנות האלה?
חנות האפליקציות של חברת וואווי
עם קישורים ישירים לכל אתרי הAPK למיניהם
כל אפליקציה שיש לך בטלפון ברגע שיוצאת גירסה חדשה
החנות APPGALERY מודיעה לך מיידית שיש לך גירסה חדשה

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
חנות האפליקציות של חברת וואווי
עם קישורים ישירים לכל אתרי הAPK למיניהם
כל אפליקציה שיש לך בטלפון ברגע שיוצאת גירסה חדשה
החנות APPGALERY מודיעה לך מיידית שיש לך גירסה חדשה
חנות מדהימה
תהנה מכל רגע
הקבצים שם לא הוסיפו לי חנות. רשום שהם HMS Core. התקנתי אותם ולא ראיתי שהם עשו משהו.

מה זה HMS Core ?

רוב הזמן נח

Well-known member
זאת אפליקציה מיוחדת של וואווי בעברית עם אלפי אפליקציות
ומולטיטסקינג עם אתרי הAPK למיניהם
כמו גוגל PLAY
מה שייך כתובת דרך דפדפן
כל חנות אפליקציות היא למעשה אתר. אפשר במקום להשתמש באפליקציה שלה, פשוט להכנס לאתר שלה דרך הדפדפן.

למעלה