בעיה חדשה

זייד18

New member
בעיה חדשה

בוקר טוב,

בהתחלה נתקלנו בקושי בהנפת הרגליים עם הנעלים והמוט אך.... הפעם הבעיה הפוכה - עדי המתוק והשרירי מניף את הרגליים ללא בעיה ופוגע עם המוט בראש!!!!
האם מישהו נתקל בבעיה זו? יש מה לעשות?
ריפדתי את המוט אך עדיין זו מכה בראש.
בשעות היום אני משגיחה אך בלילה אני מוצאת את עדי עם הרגלים על הראש (המוט נשען על המצח). מה עושים?!

לא נתקלתי בבעיה הזאת

אצלי הוא מרים את הרגליים רק עד האמצע.
ובלילה הוא ישן על הבטן אז גם אין בעיה.

נראה לי שכדאי לרפד טוב וזהו...

רעיון...

אתמול הייתי בחנות למוצרי חשמל והדלתות של המקררים עטופות במשהו שמרפד אותן ונסגר עם סקוץ', שאפשר להוריד ולכבס.
אולי זה יכול למנוע?
אפשר לנסות להשיג משהו כזה או אפילו לתפור בהזמנה.

אנחנו מצאנו משהו דומה

מן ריפוד כזה לחגורה של האוטו. שמנו על המוט, אבל באמת זה עדיין מוט. חוץ מזה גם אצלנו הבעיה דומה, רק שהיא מניפה את הרגליים למעלה ולצד כך שהמכה היא מהנעל (עד עכשיו לא חטפה ממש מכה, אבל היא ממש מכניסה את הנעל לפה).
בכל מקרה, גם כשהמוט מרופד, הנעליים לא וזה כואב בעיקר לנו כרגע..

זייד18

New member
תודה על הרעיונות

אכן ריפדנו את המוט במגן של חגורת בטיחות ואפילו הכנסתי ספוג נוסף לתוך המגן אבל... מכה בראש היא מכה.
היא מניף את הרגליים עם הנעליים והמוט כאילו זה נייר. כנראה הגבסים עשו את שלהם (הכוונה לשרירי בטן ורגליים).

רביד אא

New member
הי

לגבי הנעליים עצמן, בעבר ראיתי הצעה של אחת מחברות הפורום, לרכוש מעין "נעלי בית" רכות של תינוקות, הן מגיעות לרב במין מרקם בד מאוד מאוד נעים, ניתן למצוא אותן בשילב ואני בטוחה שבכל החנויות המיועדות לביגוד תינוקות. ההצעה היתה לגזור לאורך החלק האחורי פתח כדי להשחיל את הנעליים וכך גם הנעליים מרופדות.
יחד עם זאת, לאור העונה החמה, איני יודעת אם זה ישים כרגע. כמו כן אלו נעלי בד דקות, אז אולי זה ירכך במעט את המכה אבל לבטח לא ב 100%.
אם תרצי לממש הצעה זו באיזשהו שלב, רצוי לרכוש מידה גדולה יותר ממה שצריך ולקחת בחשבון את נפח הנעליים.

שיהיה יום מצויין.
רביד

פרלמנים

New member
זה פטנט מוכר ואכן עוזר

למעלה