בעיה חוזרת ונשנית של היתפסות הרגל ב

dafnil

New member
תודה אבל היא מורידה את כל מגני הראש

תודה אבל היא מורידה את כל מגני הראש כבר מרגע שלמדה לשבת. אני מצפה מנציג שילב שיתן לי תשובה ולא יפתור אותי בכך שלא שמע על בעיה מסוג זה. זו בעיה שמתעוררת כל פעם מחדש והילדה סובלת.

dafnil

New member
אולי צמצום רווחי הסורגים?

שחר שלום שוב, עניין הדיקט הוא לא בעיה אסטתית שלנו ההורים אלא של הילדה לא נראה לי שלמישהו כמו גם ילדתי יהיה נעים לישון בקופסה אטומה מכל צידיה (פרט ללמעלה). אבל לא זה מה שרציתי לכתוב לך, נכנסתי לאתר של מכון התקנים ובו רווחי הסורגים התיקניים בין4.5 ל-6.5. חשבנו לעצמנו מדוע אם כן לא להקטין את הרווח בין הסורגים? לפחות במיטות הבאות? אתה יודע בוודאי ישנם עוד ילדים כמו ביתי, גם אם זנה מקרה נדיר. אשמח לתשובתך ודעתך ליאור

333טלי

New member
זה בכלל לא נדיר!!!

אצלנו, שני הילדים תקעו את הברכיים בין שלבי הלול של שילב. בתחילה זה היה קורה במקרה, וזה היה מלווה בהיסטריה של הידים ושלנו עד שמצאנו באיזו זווית להטות את הרגל כדי לשחרר את הברך. אחר כך הילדים (כל אחד בתורו בהפרש של כמה שנים!) היו עושים את זה בכוונה, כי ההיסטריה שלנו היתה מצחיקה אותם. חשוב שבשילב ידעו שזה מסוכן! ומה אם ברך תיתקע ולא ניתן יהיה לחלץ? מה עם עצירת הדם באזור הברך עד שמחלצים? מדוע באמת אינכם מקטינים את הרווחים בין הסורגים במיטות ובלולים? מדובר אמנם בהוספת עוד סורגים לכל מיטה ולול, אבל אני מקווה שהעניין הבטיחותי ברור לכם!

dafnil

New member
בעיה חוזרת ונשנית של היתפסות הרגל ב

שחר שלום, שמי ליאור ובינואר כבר שלחתי לך פרוט על בעית ההתפסות של הרגל בין סורגי המיטה. ניסינו לקשור את המגבת בשתי וערב בין סורגי המיטה זה לא עזר. אנחנו די בבעיה כיוון שאם נשים כמו שחשבנו דיקט על דפנות המיטה תהפוך המיטה להיות משהו סגור מדי שלא נראה לי שהילדה תרצה לישון בו. בנתיים ראיתי שלעוד אנשים זה קורה (בתשובה מינואר כתבת שלא נתקלת בשאלה כזו מעולם) אני חושבת שראוי ששילב בתור חנות מכובדת תשקול בכובד ראש מציאת פתרון בעזרת מומחים ותידע עליו, כיוון שכמו שבטח הבנת אני לא מתכוונת כל כך מהר להעבירה ממיטתה למיטת נוער. העניין חוזר בתכיפות, מלחיץ את הילדה ואותנו כשנשמעות הצעקות מתוך שנתה, והייתי מצפה לטיפולכם המסור. בברכה ליאור

333טלי

New member
ולשחר פרלמן:

בכל הכבוד, התשובה שלך למעלה אינה מספקת. מדובר בבטיחות, ואין מקום להציע להורים לאלתר במקרים כאלה. דיקט??? ומה עם אי תחלופת חמצן בתוך קופסא כזו כשתינוק ישן בה? אני מציעה לך לפנות למישכל, יצרני הרהיטים שלכם, ולבקש שלהבא יוסיפו עוד סורגים למיטות וללולים כדי להקטין את המרווחים. הרהיטים מיוצרים בארץ אז אני לא מבינה מה הבעיה לבקש זאת.

התפסות רגל

שלום רב, כאשר מיטה עוברת תקן במכון התקנים נלקחים בחשבון גם המרווחים בסולמות המיטה. המרווחים קיימים ע"מ שילד במהלך שינה הנצמד לדפנות המיטה לא יהיה מחוסר חמצן וחס וחלילה יגרם אסון . זו הסיבה גם ששילב מיצרת את מגני הראש מבדים נושמים ע"מ לא לחסום נתיב אוויר. ראשית כמו שכבר ציינתי מגן ראש הינו פתרון וקיים גם מגן ראש מלא סביב כל המיטה כולה , עד שלב עמידה / הליכה אין כל חשש להשתמש במוצר , אח"כ גם רשת שילב ממליצה להוריד את המגן ע"מ שילד לר יעשה במוצר שימוש של מדרגה ויקפוץ מהמיטה. הבעיה הספציפית במקרה של הלקוחה הוא שהילדה מתירה את המגן ראש. בנוסף ניתן לשים דיקט שגובהו כ- 10 ס"מ כמו שכבר הוצע, שרק ימנע את בעיית התפסות הרגל, אך כמובן שלא יגרום למחסור בחמצן , לא על כל המיטה אלה בטווח של אותם שלבים בעייתיים . חשוב שתדעי , כי גם להקטין את השלבים לגודל של כ- 4.5 ס"מ לא יתן פתרון כי ממוצע רוחב כף רגל של ילד רק בגיל 1 שנה מגיע לגודל שבין - 4-5 ס"מ , וכמובן גם ידיים יכולים להתפס. במקרה של הלקוחה עם הלול הבעיה היא שונה לחלוטין כי כאן הילדים עושים זאת בכוונה בתור בידור, ואני שמח על כך שיש להם חוש הומור, אך גם כאן הקטנת המרווחים לא תתן פתרון לכל הבעיות. אנו ברשת שילב עושים הכל ע"מ שהמוצר יתאים לכלל האוכלוסיה , אני מבין כי קיימת אצלך בעיה ספציפית ולכן אני מנסה לתת לך פתרונות ויחד עם זאת יהיו בטיחותיים לילדך . תודה על פנייתך שחר

333טלי

New member
תודה על התשובה אבל אין בה מענה.;

דיקט בגובה 10 ס:"מ???הרי זו ממש מדרגה. כף יד וכף רגל- לא קל לתקוע בין השלבים, כי ניתן לקפל ולהוציא בקלות. מה שנתקע הוא ברכיים. לא ניתן לכווץ או לקפל אותן כדי להוציאן. ולמה אכפת לך אם הילדים עושים זאת לבידור או מטעות??? אלה תינוקות ללא שיקול דעת. אולי כדאי, לכן, שתכתבו על הלולים שהם מיועדים רק לתינוקות נטולי חוש הומור? בכל הכבוד, תשובתך אינה אחראית. הספקתי לשאול עוד חברות וכולן נתקלו באותה בעיה של הכנסת הברך והתקעות הירך או הברך בלול או במיטה שלכם. לא הבנתי מה הבעיה שתפנו למישעכל ותבקשו להרטין את הרווחים. הבעיות האלה קורות לתינוקות החל מגיל שנה לפי נסיוני ונסיון חברותי, והמיטות והלולים שלכם מיועדים לגילאים כאלה.

dafnil

New member
לשחר פרלמן היקר

גם תלונתי וגם תלונת טלי חמורות מספיק מכדי לפתור אותנו בנפנופי בטיחות וחשיבה של שילב. דיקט בגובה 10 ס"מ לא יושם סביב מיטת ביתי, לא סביב כל המיטה ולא סביב חלקה, אולי זכיתי בילדה חכמה וטכנית המצליחה לפרום את קשרי מגן הראש, אך לא אוותר עליה בשביל קפיצה מהמיטה בגילה הרי זוהי כרוניקה של אסון ידוע מראש, אתה מוכן לקחת אחריות על כך????? שילב וחברת משכל צריכות לכנס ישיבת חירום- כן חירום, ולחשוב איך ניתן לפתור בעיה זו הרי אם לנו הפתרונים אולי היינו מייצרות מיטות לבד... אילתור כפי שהצעת לי באחת התשובות הקודמות לא בא בחשבון במקרה זה שהרי אילתור יביא אסון, הרי לא חסרות הזדמנויות בהן ביתי לא רוצה לישון או מתעוררת בעודנו ישנים והיא תנסה בעזרת כל אילתור שיקיף את מיטתה לטפס ולצאת מהמיטה מבלי האפשרות לאמוד את הגובה של המיטה. מצפה מאוד לתשובות גם אם לא תוך יום לאחר מחשבה, התייעצויות (לא בושה להתייעץ ולהודות בטעות) ומסקנות. אם אדרש אשמח לתת אתמס' הטלפון שלי לך או לכל הורה אחר שיבקש בנדון. תודה ליאור

היתפסות הרגל

לי יש תינוקת בת 4 חודשים (אינני יודעת על איזה גיל מדובר) בכל אופן גם לבתי זה קורה שהיא מתחילה לצרוח כשרגליה נתפסות בין סורגי המיטה. הפתרון שלי הוא: לשים את השמיכה של המיטה שלה בין הסורגים כך שנוצר נפח מסויים ואז רגליה לא נתפסות. בתקווה שזה הפתרון גם שלך. מרינה

dafnil

New member
שחר פרלמן לא עונה לי כבר שבועיים...

ואני עדיין ממתינה לתשובה משחר פרלמן אחראי הבטיחות של שילב.

למעלה