התפסות רגל
שלום רב, כאשר מיטה עוברת תקן במכון התקנים נלקחים בחשבון גם המרווחים בסולמות המיטה. המרווחים קיימים ע"מ שילד במהלך שינה הנצמד לדפנות המיטה לא יהיה מחוסר חמצן וחס וחלילה יגרם אסון . זו הסיבה גם ששילב מיצרת את מגני הראש מבדים נושמים ע"מ לא לחסום נתיב אוויר. ראשית כמו שכבר ציינתי מגן ראש הינו פתרון וקיים גם מגן ראש מלא סביב כל המיטה כולה , עד שלב עמידה / הליכה אין כל חשש להשתמש במוצר , אח"כ גם רשת שילב ממליצה להוריד את המגן ע"מ שילד לר יעשה במוצר שימוש של מדרגה ויקפוץ מהמיטה. הבעיה הספציפית במקרה של הלקוחה הוא שהילדה מתירה את המגן ראש. בנוסף ניתן לשים דיקט שגובהו כ- 10 ס"מ כמו שכבר הוצע, שרק ימנע את בעיית התפסות הרגל, אך כמובן שלא יגרום למחסור בחמצן , לא על כל המיטה אלה בטווח של אותם שלבים בעייתיים . חשוב שתדעי , כי גם להקטין את השלבים לגודל של כ- 4.5 ס"מ לא יתן פתרון כי ממוצע רוחב כף רגל של ילד רק בגיל 1 שנה מגיע לגודל שבין - 4-5 ס"מ , וכמובן גם ידיים יכולים להתפס. במקרה של הלקוחה עם הלול הבעיה היא שונה לחלוטין כי כאן הילדים עושים זאת בכוונה בתור בידור, ואני שמח על כך שיש להם חוש הומור, אך גם כאן הקטנת המרווחים לא תתן פתרון לכל הבעיות. אנו ברשת שילב עושים הכל ע"מ שהמוצר יתאים לכלל האוכלוסיה , אני מבין כי קיימת אצלך בעיה ספציפית ולכן אני מנסה לתת לך פתרונות ויחד עם זאת יהיו בטיחותיים לילדך . תודה על פנייתך שחר