בעיה -חייב לשמוע את דעתכם!!

רסקול

New member
ברור לך אם כך, שהוא לא שלם עם עצמו

ובכך שהוא מאשים אותך, הוא משחרר את עצמו מהפחד של עצמו. תן לו להירגע ותראה מה קורה עוד כמה ימים.

suposh

New member
בעיה -חייב לשמוע את דעתכם!!

קצת רקע:יש לי חבר ממש טוב. הוא בא לפני 7 חודישם וסיפר לי שהוא הומו(לפני זה היינו בקשר 3 שנים בלי שידעתי שהוא גיי). מאז ממש כיף לנו....הוא ממש עזר לי בכל הקטע של להיפתח..לצאת...להרגיש טוב עם עצמי...ממש בהכל ... אנחנו לא נמשכים אחד לשני. הקטע שיום שישי האחרון היינו אצל חבר שלנו(שהוא גם גיי) שכבנו על המיטה שלושתנו..וסתם כזה קטע של הומואים דיגייייייי (נו מה אתם לא מכירים?!)...זה התחיל עם קרח קצת על הגב...ליטפים וכו'...אח"כ הוא הסתובב דיגי בבטן...הדבר היחידי שהיה קצת מעבר שאני חושב על זה ...לשחק לו עם השפתים עם האצבע כיי הכנסתי לו אצבע לפה... (אני חייב להגיד שהוא נהנה מזה.הוא היה ער-כאילו הוא עצם עיניים אבל ידע בדיוק מה קורה,,,,ואיך אני יודע שהוא היה בהכרה מלאה כי כשמעיבירים למישהו יד על הבטן ומדגדג לו אז הוא זז והבטן שלו רועדת..ושמכניסים אצבע לפה למישהו אז מרגישים שהאצבע נשאבת והוא ממש מוצץ את האצבע ומשחק איתה עם הלשון...והוא פתח את העיניים מידי פעם...ודיברתי איתו מידי פעם..) כשיצאנו מהחבר הזה...לא דיברנו עד שהגענו הביתה.יום למחרת לא דיברנו עד הערב והוא אמר לי שניצלתי אותו(מה?!?!) ושהוא לא רוצה לדבר איתי השבוע....הוא כיביכול תיאר את זה שהוא ישן ועשינו לו דברים(שניקתי אותו...ממש לא! יש עד!) ...וזה ממש פגע בי....ואפילו הזלתי כמה דמעות-בחיים הוא לא דיבר אליי בצורה כזאת....כי אתם לא מבניםםם מה טיב מערכת היחסים שלנו...אנחנו חברים ממש טובים(אי אפשר לתאר את זה פה),הוא ממש חשוב לי,אין אדם שקרוב אליי יותר ממנו! אז למה הוא עושה את זה???????????? איזה סיבות יכולות להיות????? ? אני מבטיח לכם שהוא היה בהכרה מלאה הוא ידע בדיוק מה קורה(גם החבר השלישי שלנו אומר זאת) .

white star

New member
../images/Emo54.gif לא הבנתי בדיוק את הסיטואציה

כאילו, מזה דיגיי?! בכל אופן, הוא נפגע מהמעשה שלך, בין אם הוא מנפח אותו ובין אם לא. תן לו כמה ימים להרגע ודבר איתו, תראה מה כל כך הקפיץ אותו

רסקול

New member
תראה

הייתי לפני שנים במסיבה גדולה בירושלים. בתום המסיבה נשארתי לישון עם מישהו באותה מיטה. הייתי כל כך שיכור שמייד נרדמתי, והבחור בבוקר הודיע לי שזיין אותי. מה היה עליי לעשות לדעתך? שיגיד, מה אכפת לך. אתה יודע בדיוק מה אתה עשית ומה לא עשית.

Yuval Y

New member
ממממ..

או שהוא פחד להודות שהוא נהנה, ולכן אמר לך שניצלת אותו, או שהוא חייב להיות בשליטה מלאה, וכאן הוא לא היה בשליטה.

למעלה