בעיה חמורהתקראו בבקשה אני לא יודע מה לעשות!!!

בעיה חמורהתקראו בבקשה אני לא יודע מה לעשות!!!

תקראו בבקשב אוקיי אני בכיתה ח" והעבירו אותי לכיתה שאני לא רוצה להיות בה וכל החברים שלי בכיתות אחרות וההנהלה אומרים שלא כדאי לי לעבור כיתה כי החומר יותר קשה שם וכל יום שאני בא מהבית ספר(אני לומד חמישה ימים בשבוע)ואין לי כזה זמן ללצאת לבחוץ כאילו יש אבל או שאני עייף או שישי לי שיעורים וההורים שלי אמרו בגלל שבשכונה אין לי כמעט חברים שאני מכיר כאילו אני מכי ראותם אבל אנחנו לא בקשר כל כך כבר. אז הם אומרים שכדאי לעבור לבית ספר שבשכונה שלי אבל אני לא רוצה לעבור כי אז אני חושב שאני לא אצליח לשמור על קשר עם החברים שלי מהבית ספר שגרים בפתח תקווה ובתל אביב,אבל הם אומרים שאני הכיר ילדים חדשים ואני בחוג ואני הולך להירשם אוליי לעוד אחד אבל בבי ספר השכונתי יש ילדים שאני והם לא כל כך מסתדרים ושרבנו והפסשקנו את הקשר ואני לא רוצה להיות איתם בקשר וההורים שליי אומרים שהם אומרים שהם לא נוןתנים לי לגמור בבית ספר שאני עעכשיו בו ח" ואני ממש ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות?????? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע אני ממש עצוב ולא יודע מה לעשות בבקשה תקראו תודה רבה לעוזרים

daughter L93

New member
אין הרבה מה לעשות

חוץ מלדבר עם ההנהלה(בליווי של ההורים) ולהסביר שהם עשו טעות.. ושאם יתפנה מקום בכתה שאתה תהיה הראשון שיעבירו חזרה. מקסימום תהיה עם החברים שלך בהפסקות ותגיד לחברים שלך שלא ישכחו ממך.. שאתה עדיין שם.. ותכלס נשאר לך לסבול רק את השעות בכתה ובהפסקות להתאוורר מזה ולחזור אל החברים שלך. ואולי בכל זאת תצליח להכיר אנשים חדשים שם.. אני בספק.. אבל אולי אל תוותר עד שתשיג את מה שאתה רוצה ומאמין שטוב לך בהצלחה

daughter L93

New member
ממ

ההודעה הזאת הייתה מכוונת להודעה הקודמת שלך בדף.. בטעות שרשרתי לפה בנוגע להודעה הזאת.. יכול להיות שמעבר לבי"ס חדש יהיה דווקא רעיון טוב אם אין שום דרך לעבור לכתה של החברים שלך.. אסור שתהיה תלוי רק בחברים שלך..תכיר אנשים חדשים גם כדי שאף פעם לא תצטרך להיות תלוי במישהו.. ותמיד תוכל להיות עם אנשים שונים

זה קשה

זה קשה כי אלה חברים שגריים בתל אביב ופתח תקוו מקומות רחוקים מראשון וואבא שלי מתעקש ואומר שאני צריך לחזור לבית ספר השכונתי אבל אני מרגיש מה זה חרא שאני עוזב זה ממש לא מתאים אני מכיר ילדים שם ופתאוםם לעזוב אני על סף בכי אני לא יודע מה לעשות ובבית ספר שאבא שלי רוצה שאני אעבור לשם אז שם אני לא יודע מה יהיה לי שם טוב או רע ואם יהי הלי רע אני חושב שאני לא אסלח לאבא שלי בחיים אני גם ככה לא סובל אותו אוףף אני חייב עזרה

למעלה