בעיה חמורה-מגרש הספורט

שי שורק

New member
בעיה חמורה-מגרש הספורט

יש לי בן (13) שמתלונן לגבי לו"ז של המגרש. לנוער יש רק את יום ראשון לשחק בשעות מאוחרות (21:30-23:00). בני וחבריו רוצים צדק!!! אנא אם מישהו יודע למי אני צריך לפנות יגיד בבקשה.

אלי בקר

New member
ומה עד 2100

לנוער יש חופש גדול ויכולים לשחק כל השבוע עד 2100 לנו המבוגרים יש רק את הלילות כי רובנו עובדים בשעות האחרות. לפי חישוב שלי לנוער יש גם את שישי ושבת בלילה? נראה לי חלוקה די צודקת אם תספור כמה מבוגרים יש בישוב שרוצים לשחק.

aking

New member
שי אתה צודק

אלי אתה רוצה שבשישי ובשבת נשחק לפי מה שזכור בשישי ובשבת אתה נמצא עם המשפחה או יוצא אם חברים אז למה שלא תביאו לנו שתי ימים ותשחקו להנאתכם במגרש הספורט כי אני גם ילד בן 13 שרוצה צדק ותזכרו שזוהי הפעילות היחידה שלנו בכפר האורנים זהו המקום היחיד שאנחנו נפגשים בו ומשחקים בו אז אם כל הכבוד אני חושב שמגיע לנו לשחק קצת יותר

aking

New member
בקשר למגרש

השעות היחידות שיוצאות לנו הם מ2 עד 5 ובכל שאר השעות יש חוגים ונשאר לנו בלילה אבל בלילה בעצם אתם משחקים ומה איתנו...?

ה ד ס א

New member
אלי נו באמת, קצת בגרות

אתה לא יכול לוותר? לפחות בחופש? רק שמשעמום של המבוגרים כי אין את המגרש לא יתפתח וונדליזם

ה ד ס א

New member
ועכשיו ברצינות

יש כ"כ הרבה הגבלות על הנוער וציפיה שיהיו בשקט בשעות מאוחרות, מנסים(ובצדק) למצוא להם מקומות בהם לא יפריעו את מנוחת התושבים, אז סוף סוף יש לנו מגרש-למה לא, לפחות בחופש לאפשר קצת יותר???

QMAN1

New member
עד שלא יתנו לנוער מגרש בערב יהיה ונ

אני חושב שהמבוגרים יכולים לנסוע באוטו שלהם למגרש בשילת שפתוח כל יום עד איזה שעה שהם רוצים כי הנוער לא יפסיק את הונדליזם עד שלא לנו מגרש בשעות הלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נקודה..

ה ד ס א

New member
נער, דע לך שאיומים כאלו יובילו

1. לפתיחת תלונה במשטרה,כי אסור לאיים ובטח לא לקיים 2. לא תקבל את המגרש אפילו פעם בשבוע אז, קודם כל תרגיע, דבר כמו בן-אדם, הכל יראה אחרת ו...עדיין אפשר להתנצל על מה ואיך שכתבת. חופשה נעימה

שי שורק

New member
בומרנג

אלי שלום. תשובות בסגנון שלך מחמירות את המצב לגבי הנוער, אל תתפלא שיחס זה יחזור כבומרנג אליך בפרט ולבוגרים ככלל. מצפה לכבוד הבנה ולחוש את צרכי הנוער, כמו שאנחנו הבוגרים מצפים לכבוד והבנה מצידם. ערב טוב לכולם. סבי היה נוהג לומר " הגמל לא רואה את הדבשת שלו"...

אלי בקר

New member
שי אני לא מבין על מה אתה קופץ

בסך הכל עשיתי חשבון פשוט של אפשרויות שימוש מול משתשמשים. אם הנוער עדיין חושב שהוא מקופח ויכול להצדיק את הטיעונים שלו אז מצידי שישחקו כל השבוע. אולי תקח על עצמך לתאם שעות בין כולם וישכון שלום במגרש.

למעלה